8 Martie 2013 publicat în Social 108 share-uri

Fetele din redactia noastra au raspuns unei provocari: Ce inseamna sa fii femeie? O intrebare care pare atat de simpla, dar care de fapt... ne pune atat de mult pe ganduri! Sa dai un raspuns nu este usor, dar, impreuna cu frumoasele noastre colege din redactia de lifestyle feminin, incercam sa compunem astazi, de 8 Martie 2013, un posibil portret al feminitatii contemporane. Speram ca fiecare cuvant sa va fie sursa de inspiratie si de bucurie. Primiti acest articol ca pe un cadou Garbo.ro intru celebrarea feminitatii.

Andreea Peticaru - Pentru mine, a fi femeie inseamna:

"Sa te ai mereu pe tine, fiind conectata profund la nevoile tale, la emotiile tale si la scanteia divina din tine. Astfel, respectandu-ti tie insati intuitia, nevoile si sentimentele, le poti oferi si celorlalti aceeasi sustinere plina de respect si intelegere;

Sa nu-ti fie teama sa ceri sprijinul sau ajutorul partenerului tau /al celor apropiati, stiind ca aceasta este o mare dovada de incredere si deschidere, si NU o forma de a deveni vulnerabila in fata lor;

Sa descoperi candoarea si frumusetea in fiecare gest si in fiecare lucru care te inconjoara;

Sa-ti celebrezi sensibilitatea si naturaletea;

Sa-ti indragesti formele feminine naturale;

Sa te iubesti la fel de mult si atunci cand zambesti, si atunci cand plangi, si atunci cand esti de una singura, si atunci cand esti intr-o relatie, si atunci cand daruiesti, si atunci cand primesti."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Ar fi mai multe de spus, dar unele trebuie sa mai ramana si pt. urechile iubitului.


Andreea este cea mai noua prezenta in redactia noastra si ne inveseleste cu zambetul ei solar si culorile intense pe care le poarta.

Florina Ochiuz - Este minunat sa fii femeie!

Este un act de curaj sa alegi, atunci cand esti inca un embrion, sa devii un fat de sex feminin. In prezent, sa fii femeie inseamna sa infrunti, in fiecare zi, provocarile lansate de tovarasii nostri de pe Marte, inseamna sa fii putin masochista si sa te pensezi, sa te epilezi, sa iti aplici aproape zilnic masca de machiaj, sa ai grija cu ce te imbraci. Inseamna sa aprobi posibilitatea unei sarcini, la un moment dat si sa treci voiniceste prin chinurile acestui fenomen, cu tot ce presupune el.

Dar sa nu ne oprim la a vedea partea dificila a feminitatii: este minunat sa fii femeie! Ai corp frumos, curbe magnifice si zambete cu care poti cuceri o lume intreaga. Ai prietene si iubiti. Ai dreptul sa fii morocanoasa o data pe luna, chiar daca adevaratul motiv nu este cel fiziologic. Si, partea cea mai buna, este ca intotdeauna va exista cineva dispus sa iti tina usa, sa te ajute sa cobori din tren, sa te ajute sa iti duci bagajele sau sa intre intr-o casa in flacari pentru a te salva.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Florina este cea mai tanara colega a noastra si cea mai zglobie. Ii place sa ne amuze si ne "cadoriseste" floricele desenate pe tabla din birou, dimineata, cand ajungem la serviciu.

Violeta Olteanu - cu dragoste (si estrogen) - despre feminitatea ei

Spre rusinea obrajorilor mei, nu am reusit sa scot o definitie concreta despre ce inseamna sa fii femeie. Dar nu-i nimic pentru ca mi-am dat seama in timp ce incercam sa aleg din zecile de variante premeditate de „a fi femeie inseamna...” ca nu pot si nici nu trebuie sa-mi gandesc feminitatea sub forma vreunei constructii rigide sau a unei operatii logice. A fi femeie nu are o definitie. Este o poveste cu final deschis. Si complicata, bineinteles. O poveste intinsa pe sute de pagini presarata cu provocari, tragisme, nimicuri si, in general, cam tot ce va face pe voi, barbatii, sa ne indragiti.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Nu ati inteles nimic? Perfect! Asta imi sustine feminitatea intr-un mod poetic.

Cu dragoste (si estrogen).

Violeta

Vio este cumintenia intruchipata care scrie la Yuppy.ro; ea ne vrajeste prin prezenta ei, cu delicatetea pe care o exprima si "in vorba si in port".


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri