14 Decembrie 2012 publicat în Social 10 share-uri

Un proiect de consiliere si testare voluntara, rapida si confidentiala pentru infectia cu HIV si hepatitele B si C.

Un proiect de consiliere si testare voluntara, rapida si confidentiala pentru infectia cu HIV si hepatitele B si C. Este vorba de initiativa unei fundatii care va oferi membrilor comunitatii locale doua servicii in acelasi timp: acces la informatii despre prevenirea transmiterii acestor boli infectioase, dar si posibilitatea de a-si afla statusul prin realizarea celor trei teste rapide.

De la sfarsitul lunii noiembrie, Fundatia Baylor are un nou partener in derularea proiectelor sale in domeniul sanatatii. Janssen Romania a decis sa sustina doua initiative ale fundatiei, cu o finantare totala de 20.000 de euro.

Cele doua proiecte, campania "Am nevoie de lapte" si Proiectul de consiliere si testare voluntara in comunitate, vor fi sustinute in urmatoarele trei luni de compania Janssen, cu suma de 20.000 de euro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

"Am nevoie de lapte"

Prin campania "Am nevoie de lapte", Fundatia Baylor aduce in atentia comunitatii situatia cu care se confrunta parintii infectati cu HIV.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto homepage: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri