12:12, 12 Decembrie 2012 publicat în Social 3 share-uri

300.000 euro pentru proiecte care au ca beneficiari persoane cu dizabilitati senzoriale

Comunicat de presa

Continuand implicarea de peste 10 ani in comunitate a Orange Romania, Fundatia Orange lanseaza fondul de finantare "Lumea prin culoare si sunet". In valoare de 300.000 de euro, fondul urmeaza sa contribuie la imbunatatirea integrarii sociale a persoanelor cu deficiente senzoriale, actionand in domeniile: sanatate, educatie si cultura.

Citeste si:
Kaufland și Glovo asigură livrare cu plata la domiciliu pentru...
Kaufland și Glovo asigură...

Prin lansarea fondului de finantare, Fundatia Orange invita persoanele juridice romanesti inregistrate ca organizatii neguvernamentale (asociatii, fundatii sau federatii) - institutii educationale, institutii medicale, institutii culturale, sa candideze in vederea derularii de programe in beneficiul persoanelor cu deficiente de vaz si/sau auz.

Valoarea sprijinului financiar acordat de Fundatia Orange Romania unui proiect poate varia intre 20.000 si 50.000 de euro.

Citeste si:
Fundația Motivation România lansează campania de donații prin SMS...
Fundația Motivation România...

Proiectele organizatiilor, care trebuie sa se incadreze intr-unul dintre cele trei domenii - sanatate, educatie, cultura- sunt asteptate pana pe 21 ianuarie 2013, ora 17:00, la adresa fundatia.orange@orange.com.

Pentru mai multe detalii privind criteriile de participare, organizatiile sunt invitate sa consulte Ghidul Aplicantului si Formularul de Aplicare disponibile la www.orange.ro/fundatia.


Foto homepage: Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri