6 Decembrie 2012 publicat în Social 36 share-uri

Printesa mostenitoare Mette-Marit a Norvegiei a efectuat o vizita secreta in India, pentru a avea grija de niste bebelusi gemeni, nascuti cu ajutorul unei mame-surogat.

Printesa mostenitoare Mette-Marit a Norvegiei a efectuat o vizita secreta in India, pentru a avea grija de niste bebelusi gemeni, nascuti cu ajutorul unei mame-surogat, pana la sosirea in aceasta tara a parintilor copiilor, un cuplu de barbati gay, a anuntat, luni, casa regala norvegiana.

Avand un pasaport diplomatic care ii garanteaza accesul imediat in orice tara, viitoarea regina a Norvegiei a luat avionul, in octombrie, atunci cand unul dintre angajatii casei regale norvegiene, care ii este si un bun prieten, si sotul acestuia, nu au putut sa calatoreasca in India - pentru ca nu au primit viza - pentru a fi alaturi de bebelusii lor nascuti cu ajutorul unei mame purtatoare, informeaza Reuters.

"Pentru mine, aceasta poveste a constat in faptul ca doi bebelusi stateau singuri intr-un spital din New Delhi", a declarat printesa Mette-Marit intr-un comunicat de presa. "Aveam posibilitatea de a face acea calatorie si am vrut sa fac acest lucru, intrucat puteam sa il fac", a adaugat ea.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Foto homepage: Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri