Un lac de unghii, un make-up, un produs de styling… și câte și mai câte îți dorești, însă mereu te lovești de bugetul limitat, astfel că dorințele rămân de fiecare dată semi-împlinite.

Comunicat de presa

Visezi mereu la produsele preferate? Ai o listă a dorințelor? Ei bine, am vești bune pentru tine!

A sosit momentul în care îți poți permite toate produsele preferate, pentru că El Studio e mereu de partea ta și îți anticipează nevoile.

În plus, nici nu mai e nevoie să numeri zilele până la Black Friday. Cu ocazia a 15 ani de existență, cei de la El Studio s-au gândit să transforme întreaga lună noiembrie într-un Black Friday. Mai exact, vei beneficia de reduceri în fiecare zi, astfel că zilele lunii noiembrie devin BlackDays. Sună mai mult decât generos și provocator, nu-i așa?

El Studio te invită la shopping!

Aruncă chiar acum un ochi pe site, și descoperă multitudinea de produse profesionale pentru îngrijirea părului, a unghiilor, tratamente profesionale, accesorii,etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Apivita România a marcat un nou început Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică? Medicii români au ocazia să ȋnvețe de la unul din fondatori - medicul elvețian Thomas Rau ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

De altfel, toate produsele cosmetice disponibile pe site sunt profesionale, furnizate de către cei mai mari producători din domeniul înfrumusețării!

Așadar, pregătește-ți o ceașcă de cafea fierbinte, ba chiar și câteva fursecuri, pentru că o să ai nevoie de mult timp de scrollat, așază-te confortabil în fotoliu și… Start! Vânează cele mai bune oferte, pentru cele mai mari dorințe!

Reține! La El Studio, până pe 30 noiembrie are loc Beautiful Black Friday 2021

Sute de produse profesionale le poți cumpăra acum la cel mai bun preț din an! Vei descoperi reduceri de peste 50% la produsele preferate.

Grăbește-te, stocul este limitat! Îndeplinește-ți dorințele pe https://shop.el-studio.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri