București Mall -Vitan dă startul campaniei de Black Friday și anunță oferte speciale și reduceri de până la 80%.

Comunicat de presa

Fiecare perioadă din an are o semnificație specială și vine însoțită de momente unice. Dar pentru iubitorii de shopping, Black Friday este poate cea mai îndrăgită, deoarece aduce promoții semnificative la brandurile preferate.

Campania care se desfășoară în aceste zile în București Mall Vitan vine cu reduceri de până la 80% la magazinele Nissa și Optiblu, 70% la magazinele Il Passo și Chicco și 60% la brandul de încălțăminte Biaggio. Opticris, Intersport, Bigotti, își întâmpină clienții cu discounturi de până la 50%, în timp ce parfumeria Douglas a pregătit reduceri de până la 40%. Vizitatorii mai pot găsi promoții de 30% la Triumph, 25% la Animax și GNC Live Well sau 20% la Marks&Spencer. Pentru clienții care caută deja cadouri de Crăciun, Black Friday este ocazia perfectă de a profita de prețurile reduse și a cumpăra cadouri pentru întreaga familie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Campania de reduceri mai aduce o surpriză pasionaților de shopping. București Mall-Vitan își întâmpină vizitatorii mari și mici cu o atmosferă caldă și minunate decorațiuni de Crăciun, în așteptarea perioadei festive care se apropie. Totul este magic în mall, locul în care clienții vor găsi cu siguranță darurile ideale pentru cei dragi.

Și cum la București Mall-Vitan, pasiunea pentru shopping este mereu răsplătită, clienții care aleg să facă cumpărături de minim 700 lei, pe cel mult 2 bonuri fiscale de la magazinele din acest centru comercial, exceptând Media Galaxy unde valoarea bonului fiscal trebuie să fie de minim 1500 lei, vor primi garantat un voucher în valoare de 200 lei*.

*Voucherele în valoare de 200 de lei sunt disponibile în limita stocului disponibil și se pot ridica de la InfoDesk. Mai multe detalii despre campanie puteți afla consultând Regulamentul Campaniei disponibil gratuit la InfoDesk.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri