13 Ianuarie 2020 publicat în Shopping 3 share-uri

Cizmele îmblănite se pot dovedi un complice perfect în sezonul rece, când trebuie nu doar să fii protejată de frig, ci și să arăți grozav!

Ne-am obișnuit, dintr-un motiv sau altul, ca încălțămintea de iarnă să fie mai puțin rafinată, ci să bifeze mai degrabă un aspect practic. Doar că cizmele îmblănite sunt atât elegante, cât și călduroase, astfel că poți gândi diverse combinații care să te arate atrăgătoare și să te protejeze de gradele scăzute din termometre. Nu vorbim fără dovezi, pentru că am găsit niște modele foarte faine - uite mai jos unele. 

Cizme UGG îmblănite

Nu poți da greș cu o pereche de cizme îmblănite în stil UGG. Mai ales când unele arată atât de bine, precum acestea alese de noi. Sunt delicate prin imprimeul floral pe alb în design de iarnă, care sunt în contrast cu bejul închis al lor. Se închid la spate cu o fundiță din panglică, foarte fină și frumoasă (poate fi ascunsă, la nevoie, pe interior).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită

Le poți comanda aici

Cizme albe tip UG

Un model ce cizme retro, care se purtau undeva prin anii ‘90 și care, cumva, acum au revenit în atenția celor care vor să fie la modă. Sunt acele tipuri de încălțări lungi până la genunchi ce se remarcă prin cusături ornamentale. Talpa este groasă și neagră, iar în lateral, în partea de sus, cizmele dispun de un șnur care poate facilita strângerea lor în funcție de preferințe.

Le poți comanda aici

Cizme lungi cu șireturi

Seducătoare și cool, această pereche de cizme îmblănite este super interesantă. Lungi până sub genunchi, acestea pot fi preferate când se dorește un look rock sau gotic. Sunt extrem de faine - sunt din piele ecologică, au talpă și toc gros. 

Le poți comanda aici

Cizme îmblănite stil country

Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Endometrioza - boala pentru care diagnosticarea corectă poate să dureze chiar si 7-12 ani

Adică acele tipuri de încălțăminte în stil texan, care se poartă cu entuziasm de cowboy, dar cu o notă feminină. Model boho-chic, încălțările sunt negre și lungi până la genunchi. Au pe partea exterioară niște printuri decorative. Sunt din piele ecologică, au vârful ascuțit, căptușite cu blană sintetică și toc masiv.

Le poți comanda aici

Cizme îmblănite tip sport

Sunt acele cizme de iarnă care se poartă prin drumeții și escapade la munte. Model feminin prin combinațiile de culori (muștar-gri-negru), încălțămintea are închidere cu șireturi, vârful rotund și talpa antiderapantă. Căptușeala este pe interior cu blană sintetică, ceea ce înseamnă că sunt extrem de călduroase.

Le poți comanda aici

Cizme damă aspect lucios

Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Sidefate și strălucitoare, aceste cizme pe vișiniu lucios sunt perfecte pentru o ținută elegantă. Perfecte pentru sezonul toamnă-iarnă sunt parte din colecția Maridia, având influențe casual. Au talpă subțire și toc jos, iar în partea de jos au o inserție metalică mică, iar în lateral o cataramă mică. Închiderea se face cu fermoar.

Le poți comanda aici

Cizme de zăpadă

Foarte colorate, aceste cizme de zăpadă sunt în nuanțele perfecte de iarnă: alb-roșu. Sunt extrem de călduroase pentru că au blană pe interior și se potrivesc la diverse purtări - pentru școală, muncă, întâlniri, plimbări și drumeții. Talpa este groasă și fără alunecare, închiderea este cu fermoar și se pot purta întoarse sus.

Le poți vedea aici

Foto fr si main: By VLukas /Shutterstock

O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri