Lumânările parfumate pot contribui la crearea unei ambianțe ca-n povești! Alege unele de sezon pentru a te bucura de o atmosferă uimitoare de acest Crăciun.

În fiecare an, de sărbătorile de iarnă, ne gândim cum să alegem tot mai multe accesorii și decorațiuni care să ne facă să ne bucurăm de tot ce aduce la pachet această lună. Pentru că este vorba despre sentimente, despre amintiri și despre nostalgie. Iar noi credem că fiecare lucrușor, ales cât mai atent, are un rol anume, care te ajută să descoperi emoții uitate. Lumânările parfumate sunt musai de avut în cămăruța ta, așa că ne-am gândit să îți facem câteva propuneri faine din această categorie.

Lumânare în trei culori cu aroma portocală

Un produs bio care ne aduce Crăciunul în cameră. Pentru că asociem, cumva, această sărbătoare cu mirosul de citrice, o lumânare cu o astfel de aromă este ideală. Aceasta este într-un pahar de sticlă și la exterior se vede tare interesant pentru că este în degradeuri și îi conferă un design aparte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

O poți comanda aici

Lumânare parfumată cu aromă de nucă și rodie

O lumânare de lux, așezată într-o cutie rotundă metalică, una care are arome naturale. Are o combinație interesantă de miresme de nuci și rodie, iar pe noi asta ne duce cu gândul la un cozonac aburind. Într-o culoare roz dulce, lumânarea îți va asigura aromaterapia pe care cauți să o obții acasă.

O poți comanda aici

Lumânare parfumată orientală

O opțiune ceva mai pretențioasă de lumânări parfumate este cea de la Sabon - Shiny Spice este exact cum îi spune și numele: picantă, orientală, intensă. Are și funcție decorativă, fiind prezentată într-un borcan negru din ceramică cu închidere cu capac. Este perfectă pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, având sclipiri de aur ce îi conferă un aspect festiv. 

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

O poți comanda aici

Lumânare parfumată cu scorțișoară

Parfums du Monde propune o lumânare parfumată în arome de scorțișoară, una care ne trimite cu gândul la deserturi și băuturi preparate cu interes de Crăciun. Cu o înfățișare rafinată, aceasta emană note calde și lemnoase, seducătoare de scorțișoară. Această mirodenie este ideală dacă îți plac miresmele puternice.

O poți comanda aici

Lumânare cu cuișoare și cedru

O lumânare de aromaterapie înțepătoare cu miros de lemn de cedru, cuișoare și portocal. Arde timp de 45 de ore și este albă, arătând ca un accesoriu elegant oriunde ar fi așezată. Și aproape că te face să vizualizezi zăpada așezată în mijlocul orașului.

O poți comanda aici

Lumânare cu aromă mere și scorțișoară

Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata? Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Și cu ceva note de vanilie, adică fix ca într-un amestec ademenitor de desert de iarnă. Conținutul este într-un recipient transparent de sticlă și are o durată de ardere de până la 70 de ore. Emană o mireasmă amețitoare care îți aprinde imaginația să gândești dulciuri cât mai variate. Sau pur și simplu te invită să te relaxezi în fața televizorului privind un film în tematică.

O poți comanda aici

Lumânare parfumată de Crăciun Woodland Pumpkin

Poate că mirosul de dovleac sau de plăcintă de dovleac este specific perioadei de Halloween, atunci noi spunem că trebuie să adopți această mireasmă și pentru perioada sărbătorilor de iarnă. O să îți îmbrace camera într-o atmosferă tare simpatică ce declanșează imaginația.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

O poți comanda aici

Foto fr si main: By Netrun78 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri