Cand spun vara, spun soare, mare, vise, intalniri, satisfactii…

Comunicat de presa

Imi amintesc cu drag melodiile ce ieseau vesele din cutia muzicala primita in dar de la bunici, pe vremea cand aveam nevoie de atat de putin, transformat ulterior in atat de mult, pentru a-mi gasi bucuria. M-am gandit la un moment dat ca voi pierde aceasta parte a universului meu interior, ca odata cu trecerea anilor si maturizarea, voi renunta la credinta in cutiile care odata deschise, pot aduce stralucire in ochii mei. Dar redescopar in fiecare vara sunetul bucuriei deschizand cutiile CONDUR by alexandru, iar muzica culorilor si frumusetea liniilor imi poarta pasii in VARA…si da, sunt din nou regina anotimpului.

Fericirea nu se cumpara ci se daruieste, iar daca nu o primesti asa cum ti-ai imaginat, poti sa pornesti in cautarea ei… in toiul verii. Nu mi-am rezervat bilete de avion in destinatii aflate pe continente indepartate, ci am decis sa imi rezerv timp pentru a deslusi, lasandu-ma purtata de CONDUR by alexandru, tainele verii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi foc? Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Am pornit in incursiunea pe care mi-am promis-o, frematand de emotia rememorarii. O emotie relevata de data aceasta nu de cutia muzicala, ci de condurii preferati. La o prima vedere, am avut sentimentul ca sunt insufletiti, ca imi vorbesc pe un ton cald si prietenos, ca vor avea grija sa imi poarte pasii numai in acele locuri care imi vor servi drept oaze de liniste si de relaxare. Iar adevarul este ca nu m-am inselat. Cu fiecare pereche incaltata, am retrait stari bine ferecate in camera cu mistere. Cu fiecare pereche incaltata, m-am simtit mai aproape de plenitudinea si implinirea conferite de bucuria sincera si… atat de rara. Cu fiecare pereche incaltata, am avut curajul de a-mi exprima public multiplele fatete ale sufletului.

Am indraznit sa redevin eu insami, sa imi regasesc apetitul pentru culori intr-un oras intesat de blocuri cenusii, sa gust din elixirul tineretii printre atatea cocktail-uri de noxe, sa privesc peisajele de la inaltimea unor tocuri care sa imi sustina dorintele interioare, sa imi admir silueta in reflexia unei piscine inconjurata de coloane grecesti si sa imi acord luxul reculegerii in pauza de pranz, plimbandu-mi catelul pe aleile parcului si ascultand in noile mele casti muzica anilor ’80.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională

E VARA… si mi-as dori sa va iau cu mine!

Descopera colectia irezistibila de sandale in galeria foto de mai jos!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri