23 August 2012 publicat în Shopping 8 share-uri

Sezonul toamna-iarna 2012 se anunta extrem de complex si divers astfel incât fiecare fashionista isi va putea gasi perechea perfecta.

Sezonul toamna-iarna 2012 se anunta extrem de complex si divers astfel incât fiecare fashionista isi va putea gasi perechea perfecta. Platformele, printurile snakeskin si tintele sunt doar trei dintre must-have-uri, dar decalogul IL PASSO deconspira cele mai importante trenduri internationale.

1. Materiale versatile – Lacul si pielea intoarsa sunt hiturile sezonului. Pantofii din lac au parte de un comeback spectaculos si se vor integra perfect si in tinutele de zi, spre deosebire de anii trecuti. Cel de-al doilea material predilect, pielea intoarsa, va ajuta la conturarea unui look extra glam, indiferent de culoare sau de modelul pantofului.

2. Printuri snakeskin – Fie ca se regasesc pe o pereche de stilettos sau pe atât de adoratele ankle boots, printurile snakeskin vor fi la mare cautare. Imprimeurile reptila se regasesc in acest sezon si ca accente pentru tocuri sau platforme, ceea ce le face usor de purtat si accesorizat in orice combinatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

3. Negru, bordeaux, verde – sunt culorile hit ale acestui sezon care contrasteaza cu binecunoscutele nuante de maro, cafe sau cogniac. In plus, combinatiile de doua sau trei culori, atât pentru balerini, cât si pentru pantofi cu toc sau botine, sunt printre preferatele designerilor.

4. The new 70’s style – Tocurile evazate care amintesc de minunatii pantofi ai anilor ’70 stralucesc pe firmamenul tendintelor din acest sezon. Pantofii sau botinele cu un astfel de toc sunt nu doar comozi, dar si incredibil de stylish.

5. Platforme si talpi ortopedice - Platformele sunt alegerea ideala pentru zilele in care te simti eleganta, dar esti foarte ocupata. Ele se pastreaza in tendinte si in aceasta toamna, dar capata noi valente, prin materialele si printurile utilizate.

6. Noul toc – In acest sezon cizmele cu toc sunt create astfel incât sa asigure stabilitate, prin tocuri groase, de inaltime medie. Pe nuante de maro, negru sau cognac, sunt perfecte pentru combinatii stylish in zile friguroase.

Stiluri parentale – tipuri, caracteristici si recomandari

7. „Parul de ponei” – Atât de adorat de designerii internationali, „parul de ponei” se impune in acest sezon in botine super sexi. Pâna la glezna, maro sau negre, ele se vor potrivi de minune cu tendintele vestimentare ale momentului.

8. Blana – este nelipsita in sezonul rece, iar designerii nu o ignora nici de aceasta data. Utilizata ca accesoriu pentru ghete sau cizme, ea va fi calduroasa si ultra chic in acelasi timp, dând tinutelor un aer retro.

9. Tinte – Pentru toate acele iubitoare de rock care se respecta, designerii au accesorizat incaltarile cu numeroase tinte si elemente metalice. Aceste incaltari vor fi geniale alaturi de tinute all black sau in combinatii neasteptate cu rochii diafane.

10. Oxford shoes – nu se demodeaza niciodata, pare a fi dictonul ultimelor sezoane, asfel ca ei sunt reinterpretati si in aceasta toamna. Surpriza este ca ii regasim si pe culori atipice aparent sezonului rece, care aduc aminte de pastelurile de primavara – lila si oranj deschis.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri