Purtatoare de semnificatie, bijuteriile ne definesc si ne exprima personalitatea mai bine, poate, decat orice alt accesoriu.

Comunicat de presa

Bijuterii cu personalitate

Bijuteriile trebuie sa evoce, prin forma, culoare si simboluri, elanul, dinamismul si entuziasmul atat de caracteristice varstei. Este tocmai principiul din spatele celei mai recente colectii a brandului italian Manuel.Zed, disponibila de acum si in magazinele You&Me.

Bijuteriile din noua colectie Manuel.Zed se remarca nu numai prin combinatiile inedite de materiale, ecou al suflului tineresc inconfundabil - otel inoxidabil placat cu aur roz sau completat de cristale negre, piele de piton cu ametist, cristale sau topaz - ci si prin paleta cromatica extrem de vasta si bogatia simbolurilor reprezentate. Manuel.Zed propune bijuterii potrivite pentru orice ocazie: de la bratari jucause si pandantive sub forma de animalute la bratari si coliere decorate cu cristale Swarovski negre si pandantive cu ametist, topaz sau acvamarin.

Manuel.Zed are o forta de seductie irezistibila. Astfel a reusit sa cucereasca piata atat de pretentioasa a bijuteriilor si, totodata, generatia cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani.

Bijuteriile Manuel.Zed alcatuiesc un univers in care tinerii se recunosc si care le exprima visele si cautarile, poate nemarturisite inca.


Vezi galeria Foto


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri