19 Iulie 2012 publicat în Shopping 43 share-uri

Colectia unica "Summer: contine rochii sofisticate, costume de baie crosetate, tinute de vara lejere si elegante. Inspirate dintr-o paleta de stiluri romnatice: latino-american, roman sau grec, tinutele au un look exotic, articolele noii colectii fiind ideale pentru a te face sa iesi in evidenta fara efort.

Noua colectie Kriss by Cristina Matei, "Summer", te provoaca sa savurezi caldura verii in tinute care iti pun in valoare feminitatea si stralucirea. Cele peste 80 de piese vestimentare care fac parte din noua colectie reprezinta un nou concept pe piata romaneasca prin combinatia inedita de fire si materiale, culori si modele.



Asteptata cu nerabdare de clientele deja fidele ale brandului Kriss by Cristina Matei, colectia unica "Summer" contine rochii sofisticate, costume de baie crosetate, tinute de vara lejere si elegante. Inspirate dintr-o paleta de stiluri romnatice: latino-american, roman sau grec, tinutele au un look exotic, articolele noii colectii fiind ideale pentru a te face sa iesi in evidenta fara efort.

Designerul Cristina Matei opteaza pentru tonuri de alb, negru, camel si somon pentru tinutele casual, in timp ce tonurile aprinse de rosu, turcoise, corai, fucsia sau orange electric sunt cele care invigoreaza outfit-urile de seara sau costumele de baie.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă


Rochiile crosetate su devenit un must-have al sezonului. Acest item a fost prezentat in repetate randuri pe scena modei internationale si s-a bucurat de un real succes in randul criticilor de moda”, a declarat designerul Cristina Matei.

“Daca inainte exista conceptul ca rochia crosetata sa poata fi purtata in combinatie cu cizme de iarna si caciula, acum acest element vestimentar poate fi asortata cu o geaca din denim sau pantofi cu toc inalt si bijuterii elegante”, a mai spus Cristina Matei.

Linia costumelor de baie crosetate reprezinta produsele din colectia “Summer” care fac diferenta pe piata actuala dintre comun si original, banal si unicat.

Colectia poate fi gasita pe site-ul www.cristinamatei.com, in magazinul Cocor (Galeria Designerilor Romani), in boutiqul “Blanche – Fashion & More” si in Constanta la boutiqul “New Elle”.

Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România Aluziva, noi detalii despre scandalul cu Zanni. A depus plângere împotriva lui: „Sunt la limită psihic”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri