Bucuresti Mall gazduieste astazi, 12 iulie, deschiderea oficiala a celui de-al treilea magazin Lashez, care se va intinde pe o suprafata de 500 de metri patrati. Cu acest prilej, Lashez, prezent in Romania din anul 2009, continua extinderea retelei, ajungand la 10 unitati in Bucuresti.

Comunicat de presa

Toti pasionatii de shopping vor fi intampinati in magazinul Lashez cu o varietate de 6.200 de produse, 24 de sortimente, tinute variate, accesorii, sau incaltaminte, viu colorate, in tendinte si toate made in Romania.

Creatiile Lashez isi propun o abordare indrazneata, mizand pe modele clasice, cu imprimeuri vesele si nuante puternice, pentru o imagine a femeii plina de stil, sexy si curajoasa.

Evenimentul de lansare va introduce in cadrul unei prezentari de moda noua colectie de vara a anului 2012, disponibila la preturi mai mici cu 20% pentru invitatii dornici de shopping.

*

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata, avand in portofoliul sau proiecte de retail, residence si cladiri de birouri. Printre realizarile Anchor Grup in Romnania se numara Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania, Plaza Romania, cea mai populara destinatie pentru cumparaturi si distractie din Bucuresti, Shopping MallDova, centru comercial deschis in Chisinau, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul orasului. Valoarea totala a investitiilor se ridica la circa 250 milioane euro, continuandu-se activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Compania ALYA TEXTIL, intrata in Romania in 2001, a lansat brandul LASHEZ in 2009, care in prezent are 3 magazine in Centrul Istoric al Bucurestiului, 3 magazine in Bucuresi Mall, unul in Plaza Romania, unul in Cocor, unul pe bulevardul Gh.Magheru si unul pe Bd. Bratianu.

Vezi galerie FOTO cu Look Book - Lashez


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri