Colectia capsula Le Reve Violet, conceputa pentru o seara speciala Chambord, a fost ca o ultima strofa in care vrei totul: nopti pariziene, culoare, scenariu...

Comunicat de presa

Mihaela Drafta a prezentat la inceputul lunii, intr-un decor parizian, colectia capsula Le Reve Violet. Prezentarea s-a desfasurat ca o piesa de teatru abstract – scena restaurantului Loft a fost impartita in trei decoruri, modelele au aparut purtand pelerine negre cu gluga, iar locatia s-a transformat in sala de teatru odata cu inceperea muzicii frantuzesti.

In acel moment, modelele si-au lasat, una cate una, pelerinele negre, si s-au indreptat gratios catre scena, unde au intrat intr-un rol – trei dintre ele s-au trezit intr-un restaurant din Paris, unde un chelner le-a servit sampanie, iar ele si-au preparat Cham-Cham, adaugand Chambord si mure, un alt model a intrat in lumea gratioasei Marie Antoaneta, asezandu-se la toaleta de machiaj reprodusa intocmai dupa cea a reginei, in vreme ce alte trei modele au interpretat o clasica intalnire intre fete, moment din care n-au putut lipsi pantofii noi, cocktailurile savuroase si cele mai recente numere ale revistelor frantuzesti de fashion. Ultimul model a avut rolul de a o prezenta publicului pe creatoarea colectiei, care a fost aplaudata indelung.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Asadar, visul violet s-a terminat odata cu aplauzele, iar in urma lui a ramas o colectie capsula de rochii de seara si amintirea unei prezentari atipice, care i-a transpus pe cei prezenti in cochetul oras de pe malul Senei.

Colectia capsula Le Reve Violet, conceputa pentru o seara speciala Chambord, a fost ca o ultima strofa in care vrei totul: nopti pariziene, culoare, scenariu... Opt modele s-au transpus pentru cateva clipe intr-o joaca sofisticata cu arome de zmeura neagra si pantofi Louboutin.

Rochile au avut o linie minimalista, cu croiuri simple si decolteuri adanci; culorile au fost cele care innobileaza sticla de lichior Chambord: violet, negru si auriu” – a declarat Mihaela Drafta.

Partenerii evenimentului au fost La Maison si The Place Concept Store.

Vizualizati mai jos galeria de poze a colectiei Le Reve Violet

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri