3 Mai 2012 publicat în Shopping 1 share-uri

Vara deja s-a instalat, strandurile s-au deschis iar concediile de vara pe plaja incep a fi rezervate. Nu ne mai ramane decat sa ne gandim nerabdatori la zilele de concediu, la apa racoritoare si plajele fierbinti. Insa pentru toate acestea avem nevoie de vestimentatie si accesorii adecvate, astfel va punem la dispozitie o colectie de costume de baie si accesorii de plaja ideale pentru zilele toride.

Vara deja s-a instalat, strandurile s-au deschis iar concediile de vara pe plaja incep a fi rezervate.

Nu ne mai ramane decat sa ne gandim nerabdatori la zilele de concediu, la apa racoritoare si plajele fierbinti.

Insa pentru toate acestea avem nevoie de vestimentatie si accesorii adecvate, astfel va punem la dispozitie o colectie de costume de baie si accesorii de plaja ideale pentru zilele toride.

Costume de baie si accesorii de baie - Designer Emanuela Corvo

Pentru ca vestimentatia pentru plaja detine un loc central in lunile de vara, Dimensione Danza aduce in Romania unul dintre cele mai cunoscute branduri internationale care acopera acest segment: EMAMO. EMAMO este un brand italian premium ale carui colectii pentru plaja devin an de an puncte de referinta in lista de must haves a fashionistelor din toata lumea.

Designerul Emanuela Corvo transforma costumele de baie si accesoriile pentru plaja intr-o colectie completa definita de glamour dar care reliefeaza spiritul femeii contemporane dornica de aventura si pasionata de calatorii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Stilul pictoritei mexicane Frida Kahlo a constituit sursa de inspiratie a Emanuelei Corvo pentru colectia SS 2012, aducand astfel in prim plan cultura mexicana si stilul personal al artistei, prin utilizarea culorilor vibrante aplicate pe materiale in tonuri de pamant.

Item-urile din colectia EMAMO vor fi perfect accesorizate cu incaltamintea COLORS OF CALIFORNIA - o gama importanta de balerini, papuci si espadrile cu imprimeuri florale.

Vizualizati mai jos galeria foto a Colectiei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri