1 Decembrie este o zi specială în care românii de pretutindeni sărbătoresc Ziua Națională a României. Și cum o zi de sărbătoare merită o petrecere memorabilă, AMO Lounge & Restaurant din inima Parcului Drumul Taberei, la 50 m de „West Side Christmas Market” , Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei, este locul perfect pentru a celebra într-un cadru rafinat și plin de bun gust.

Maria Constantin a pregătit un spectacol artistic de excepție, cu muzică tradițională, și dansuri populare. Alături de orchestra sa, artista vă va purta într-o călătorie prin frumusețea și bogăția culturală a României. Atmosfera va fi întreținută și de un show special de magie, sub bagheta magicianului Darisian.

Cina de 1 Decembrie atât în restaurant AMO, cât și în partea de Lounge, unde se organizează spectacolele, va fi un festin culinar, cu un meniu exclusiv creat pentru a celebra această zi deosebită. Chef Cosmin Gruia va îmbina tradiția cu inovația, oferind un meniu cu preparate tradiționale de excepție și arome inedite, clienții putând viziona un spectacol în timp ce servesc masa.

Pe 1 Decembrie, Restaurantul AMO se va transforma într-un loc magic, decorat cu elemente tradiționale românești și luminițe festive. Atmosfera caldă și elegantă va contribui la crearea unei experiențe unice de Ziua Națională. Intrarea este liberă, dar pentru a vă asigura locul la petrecere, puteți face rezervări din timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

AMO Lounge & Restaurant este locația perfectă pentru a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni, pentru a celebra cu fast și eleganță, într-un cadru rafinat și plin de tradiție. Pe tot parcursul lunii decembrie în locație sunt pregătite show-uri de stand-up comedy, spectacole de teatru pentru copii, concerte live și multe alte surprize.

Cei mici sunt așteptați la teatru în fiecare sâmbătă și duminică (2, 3, 9 și 10 decembrie) începând cu ora 11:00. Copiii vor afla Povestea celor 3 purceluși și a Ursului Păcălit de vulpe de la actorii programului cultural Caravana cu Spectacole. Spectacolele de teatru interactiv sunt recomandate copiilor cu vârsta de peste 3 ani și au o durată de 45 de minute. Bilete pe iabilet.ro.

Părinții sunt așteptați sâmbătă, 2 Decembrie începând ora 20:00 la un spectacol de muzică live susținut de Dominique și Laurian, iar duminică, 3 Decembrie la un festin adevărat, Romanian Brunch all day, un meniu românesc semnat Chef Cosmin Gruia.

Miercuri, 6 decembrie în seara de Moș Nicolae locația va răsuna de colinde românești pentru o adevărată atmosferă magică de sărbătoare.

Sâmbăta, 9 Decembrie, începând cu ora 20:00, Tecsan vă așteaptă la AMO Lounge cel mai cool club din Drumul Taberei, la lansarea celui de-al doilea album al său, „ În Ger”, un album inspirat din viața artistului de zi cu zi, un mănunchi de poeme rap în care cu siguranță că veți regăsi trăirile. Invitați speciali: Samurai , Spectru , Amna, Mellina , Kamara, Gabi Bagu, Ghetto Gang , Cally Roda, Oana Marinescu și Gabriela Nastas. Bilete în locație sau pe iabilet.ro.

Despre AMO Restaurant & Lounge

AMO Lounge este un spațiu dedicat oamenilor care vor să petreacă timp de calitate împreună cu cei dragi, într-o locație premium, aproape de casă. Construit cu un design modern, pe colină pentru senzația de rooftop, cu geamuri inalte de sticlă, locația asigură pe deplin conexiunea cu natura. Pe timp de iarnă, locația este încălzită pentru o atmosferă caldă și relaxantă.

Bucătăria lui Chef Cosmin Gruia, cu rețete reinterpretate și foarte gustoase, trezește toate simțurile și oferă o experiență extraordinară de lounge contemporan, alături de cocktail-uri fresh și băuturi sofisticate.

Aflat în inima parcului Drumul Taberei, AMO Lounge este cel mai mare lounge din zona, hub de evenimente, activități culturale, distracție și timp liber. Mai multe detalii pe: amoconcept.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri