Persoanele cu zeci de orgasme zilnice sufera de fapt de sindromul excitatiei sexuale persistente, astfel ca organele lor genitale prezinta o sensibilitate si un tonus mult crescute fata de ceilalti oameni. Astfel ei se excita foarte usor, chiar si cand nu se gandesc la sex.

Organele genitale supranumerale

Acestea sunt malformatii care se formeaza inca din timpul dezvoltarii intrauterine. Astfel pot fi barbati cu doua penisuri sau femei cu doua utere sau doua vagine. In cazul barbatlor cu doua penisuri (cazuri foarte rare), unul dintre acestea este mai mic si in general doar unul poate avea erecite, desi urinarea se poate face fie doar printr-unul, fie prin amandoua.

In cazul femeilor cu doua utere, uneori acestea au aflat tarziu ca prezinta doua utere, chiar si dupa sarcini, nemanifestand simptome relevante. Insa alte femei pot avea simptome clare care indica o patologie genitala, de exemplu sangerari menstruale abundente, chiar si intre menstruatii, avorturi spontane, dureri mari abdominale in sarcina sau la menstruatie etc. Exista si femei cu doua vagine. In tot cazul, aceste persoane prezinta adesea si alte malformatii congenitale, la nivel renal, digestiv, hepatic etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Parafilia

Putini sunt cei care cunosc acest termen, desi modul in care se manifesta parafilia este cunoscut de numeroase persoane. Aceasta rerezinta de fapt un comportament inadecvat al sexualitatii, ceea ce unii numesc “perversiuni” sau “fetisuri”. Mai exact, parafilia reprezinta o tulburare psihica ce se manifesta printr-un comportament sexual care face rau fie persoanei in cauza, fie partenerului (fie amandorura). Exista numeroase controverse privind gradul patologic al parafiliei, printre cele mai cunoscute tipuri de parafilie numarandu-se: fetisismul, sadismul, exhibitionismul, masochismul sexual, transvestismul, voyeurismul. Se pare ca cei mai predispusi parafiliei sunt barbatii, iar persoanele care sufera de aceasta tulburare in general nu pot obtine satisfactie sexuala prin omiterea obiectului sau actiunii bizare pe care si-o doresc.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Sursa: Healthy.ro, suplimentul de sanatate by Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam:

7 Lucruri importante de stiut despre sex

Cum se formeaza dorintele sexuale...

O metoda de contraceptie: Dispozitivul intrauterin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri