Unele alimente au rolul de a influenta "activitatea" din dormitor. Chiar exista preparate care pot ajuta ca momentele de tandrete dintre tine si partener sa fie mult mai deosebite.
Unele alimente au rolul de a influenta "activitatea" din dormitor. Chiar exista preparate care pot ajuta ca momentele de tandrete dintre tine si partener sa fie mult mai deosebite.

Ai putea incerca si tu sa-l cuceresti si printr-o astfel de metoda.

Cafeaua - o ceasca de cafea va poate revigora si oferi mai multa energie. Se stie de mult de efectele benefice ale cofeinei (daca este consumata in cantitati moderate) asupra intregului organism. Si ciocolata are un rol aparte deoarece poate sa creeze o stare asemanatoare cu cea de preludiu.
Mierea - este folosita de mult timp ca remediu contra impotentei sau a sterilitatii.
Usturoiul - influenteaza apetitul sexual, insa daca intentionati sa-l consumati ar fi bine sa o faceti amandoi.
Coriandrul - este un afrodisiac pentru femei, putin condiment presarat peste mancare iti va accelera dorinta de a fi cu partenerul tau.
Capsunile - pot fi folosite cu succes pentru un preludiu de neuitat, bineinteles, alaturi de putina frisca.
Telina - este unul dintre cele mai cunoscute afrodisiace, sucul din radacina de telina este de asemenea si revigorant. Mai eficient decat acesta este sucul pregatit din frunze crude.
Ananasul - este folosit in diferite tratamente contra impotentei.
Rosiile - influenteaza in mod pozitiv apetitul sexual.
Vinul -stimuleaza simturile, imbunatateste circulatia sangelui datorita efectului antioxidant. Are efecte mult mai puternice daca este combinat cu scortisara, zahar sau vanilie.
Ardeiul iute - contine o substanta cu rol de accelerare a pulsului si grabeste procesul de transpiratie.
Yohimbe - este o planta al carei derivat este Ginseng-ul si are rolul de a stimula circulatia sangelui inspre organele sexuale (are efect asupra erectiei).
Stridiile - cantitatea de zinc pe care o contin influenteaza in bine viata ta de cuplu.
Cornul de rinocer - contine o cantitate de fosfor care creeaza o pofta de iubire.

Lista alimentelor poate continua. Prin combinarea acestor alimente s-au creat retete cu rol de stimulare a ambilor parteneri. Depinde foarte mult si de relatia dinte voi, astfel poti spune ca orice aliment poate fi afrodisiac.

Si mirosul are un rol important deoarece accelereaza circulatia sangelui in corp. Se pare ca barbatii reactioneaza foarte bine la mirosul de levantica si la cel de placinta de dovleac.

Nu doar alimentele fac minuni. Conteaza foarte mult si relatia idintre voi si felul cum comunicati. O buna comunicare va poate imbunatati extrem de mult viata sexuala, chiar mai mult decat orice alta planta.

Pana la urma totul depinde si de modul in care gandesti. Daca chiar crezi ca un anumit aliment te poate excita probabil ca asa va fi.

Invatam din experienta altora si si in acest fel experimentam si lucruri noi. Pentru tine ce afrodisiace au dat rezultate?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri