Soarele devine din ce în ce mai puternic, deoarece vara își intră pe deplin în drepturi. Oamenii au și început să se ascundă de razele puternice ale soarelui cu ajutorul hainelor, chipiurilor și a cremelor cu protecție solară. Chiar și așa, te poți alege cu arsuri solare de unde te aștepți mai puțin. Iată câteva sfaturi cu ajutorul cărora poți trata pielea în urma insolației.

Arsurile de piele din cauza soarelui, o problemă îngrijorătoare

Băile de soare de pe plaje în sezonul estival sunt activitatea preferată a oamenilor. Însă arsurile solare nu sună la fel de bine. De aceea, piele trebuie îngrijită și protejată de astfel de traume care pot duce la urmări și mai grave.

Cea mai bună soluție este folosirea unei creme cu factor de protecție solară. Însă uneori, chiar și aceasta nu poate face față. Arsurile solare se produc în urma supraexpunerii la razele ultraviolete (UV), care sunt prezente în lumina soarelui. Lumina provine de la două tipuri diferite de raze UV: UVA și UVB. UVA este o lungime de undă mai lungă a luminii și pătrunde adânc în piele, în timp ce UVB este mai scurtă și arde straturile superioare ale pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi foc?

Metode naturale pentru a scăpa de arsurile solare

Pentru arsurile solare nu există un medicament dovedit științific, însă există mai multe modalități aprobate de medici prin care durerea și simptomele pot fi ameliorate.

Citiți mai multe pe 9news.ro

Foto fr și main: New Africa /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri