Pielea este cel mai mare organ al nostru si martorul incontestabil al oricarei afectiuni cu care te poti confrunta pe parcursul vietii, la orice varsta. Practic, calitatea pielii arata nivelul de sanatate al intregului nostru corp.

Fie că vorbim despre prevenție, simptome nespecifice, un diagnostic neclar, o boala cronica sau teama ca ceva rau ti se poate intampla, consultatia-online isi dovedeste eficaticitatea in domenii precum dermatologia.

Uneori, o secunda face diferenta intre viata si moarte! Un diagnostic pus la momentul potrivit salveaza vieti!”, spune dr. Amalia Anghel, medic-specialist in dermatologie/venerologie in cadrul centrului de excelenta in dermatologie Skin-Med, fondatoarea platformei online http://online.skin-med.ro/

Pentru ca traim timpuri nesigure, dar si pentru ca online-ul este parte importanta in viata noastra, facilitandu-ne accesul la informatii, comunicarea, am decis sa venim in sprijinul cetatenilor cu aplicatia pentru telemedicina-online. Gratie acestei aplicatii, pacientii pot fi diagnosticati in timp util, pot economisi timp, nervi (din trafic), emotii ( din salile de asteptare si de pe holurile spitalelor si clinicilor) si pot primi in siguranta caminului lor tratamentele care sa le solutioneze problema / afectiunea. In plus, orice detaliu, nelamurire, evolutie pot fi comunicate specialistului in cadrul consilierii post-consultatie, astfel incat acestia sa fie siguri ca se afla pe drumul cel bun catre vindecare”, adauga dr. Amalia Anghel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Problemele pielii au nevoie de atenție imediată!

Afecțiunile pielii pot fi deosebit de enervante și iritante. Principalul motiv pentru care orice afecțiune sau problemă a pielii este extrem de dificil de abordat este faptul că nu numai că aduce foarte multă durere, dar provoacă și teamă ori de câte ori vedem regiunea afectată a pielii. Acesta este motivul pentru care extrem de important este ca imediat ce observați probleme legate de pielea dumneavoastră, sa consultați un dermatolog.

Singura problemă pentru a lua legătura rapid cu un dermatolog este că nu există foarte mulți dermatologi în spitale și, în consecință, este nevoie de mult timp pentru a obține o întâlnire cu un specialist in domeniu. Lipsa de disponibilitate a acestora se dovedește a fi o alta mare problemă, întrucât afecțiunile pielii se pot inrăutati rapid, iar regiunea afectată se poate deteriora foarte repede. Așteptarea se poate dovedi dezastruoasă, prin urmare.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Dermatologia online – cum poate ajuta?

Dermatologii sunt greu de găsit la momentul potrivit pentru ca nu intotdeauna există specialisti disponibili aproape de reședința dumneavoastră sau care își exercită profesia în orașul sau localitatea dumneavoastră.

Aici consultatia online de dermatologie isi dovedeste eficacitatea. Aceasta vă va permite să faceți o verificare în numai câteva ore, cu un dermatolog certificat, care vă verifică starea online și vă furnizeza un diagnostic si tratamentul aferent, în urma verificării online.

Verificarea online poate avea un diagnostic corect?

Unul dintre motivele pentru care mulți oameni nu cred în consultatia de dermatologie online este faptul că ei considera că dermatologul nu va putea efectua o consultatie fizică online și, astfel, ar putea face o greșeală atunci când va pune un diagnostic. De exemplu, oamenii cred că eczema și psoriazisul arată la fel și, astfel, un medic care nu va putea verifica fizic pacientul ar putea confunda cele doua afectiuni. Și având în vedere că pacienții cu psoriazis pot avea artrită nediagnosticată, un diagnostic greșit se poate dovedi cu adevărat periculos pentru pacienți.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează

În timp ce îngrijorarea pacientului este oarecum justificată, diagnosticul unui merdic-dermatolog nu se dovedește niciodată a fi eronat. Acest lucru se datorează faptului că dermatologii studiază condițiile mult mai detaliat decât ar face-o vreun laic și, astfel, știu totul despre aspectul fiecărei afecțiuni a pielii. Ei pot afla prin intrebari relevante care alcatuiesc istoricul pacientului chiar si cea mai mică dintre diferențele dintre două afecțiuni similare ale pielii și, astfel, pot pune un diagnostic corect, doar uitându-se la regiunea afectată.

La Skin-Med, dermatologul nu privește doar imaginea regiunii pielii afectate, ci primește și o listă de răspunsuri din partea pacientului cu privire la starea lui actuala si anterioara. Toate acestea fac acest tip de consultatie similară cu o verificare fizică la cabinet, exceptand timpul consumat cu drumul pana la cabinet si așteptarea la usa medicului.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

7 Motive pentru a solicita online un medic dermatolog

1. O aluniță cu forma modificata sau o pata pe piele - dacă o aluniță s-a schimbat la culoare, in dimensiune, formă sau simptom. Astfel de schimbări ca acestea sunt adesea semne ale cancerului de piele, iar când vine vorba despre cancer, doriți un tratament cat mai curand posibil.

2. Acnee de toate tipurile - Ați încercat diferite produse, diete și curățări, dar acneea dumneavoastra persista, este prezenta în continuare pe față. Dermatologul dumneavoastră vă poate ajuta să faceți față acestei afecțiuni a pielii. Obțineți câteva sfaturi/recomandări cu privire la modul în care să rezolvi/tratezi afectiunea in cel mai sigur mod!

3. Urticarie sau erupții cutanate care nu vor dispărea - aveți o reacție alergică? Aveți o infecție în piele? Dermatologul tău îți poate oferi răspunsuri, prescrie medicamente sau poate recomanda o altă formă de tratament pentru a rezolva situatia.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

4. Cicatrici de acnee, cusături sau tăieturi și reziduri - Dacă cicatricea dvs. va nemultumeste, un dermatolog vă poate ajuta. Tehnicile medicale precum terapia cu tratament cu laser, microdermabraziunea și alte tratamente la domiciliu pot reduce substantial cicatricea.

5. Iritatie persistentă a pielii - Aveți mâncărime, pielea este roșie? Anumite creme și loțiuni pur și simplu nu funcționează. S-ar putea să crezi că pielea ta uscata este din cauza vremii sau a sensibilitatii la produsele de îngrijire a pielii sau chiar genetica. Dar, în realitate, ai putea avea o afecțiune cronică a pielii. Vei afla adevarul cu autorul specialistului-dermatolog.

6. Tulburări ale unghiilor, unghiile încarnate, ciuperca sau alte afectiuni - Indiferent dacă beneficiați de tratament pentru unghie încarnata, infecție fungică, verucă sau altceva, sfatul dermatologului este un lucru bun. Unghiile pot prezenta semne ale altor afecțiuni ale corpului, cum ar fi bolile hepatice, afecțiunile inimii, anemia sau diabetul.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Leagăn pentru toată copilăria

7. Căderea părului - Ați observat mai mult păr decât de obicei pe perna dvs. dimineața? Este posibil să aveți o afecțiune a scalpului sau să începeți câteva terapii preventive înainte ca pierderea părului să aibă un impact mai mare asupra vieții voastre. Dermatologul dumneavoastră vă poate recomanda terapii cu laser sau alte tratamente pentru a vă păstra cat mai multe fire de par sanatoase.

IMPORTANT!

„Increderea pe care ne-o acorda cateva mii de oameni in fiecare an, ne face sa monitorizam atent impactul pe care infectiile cu noul coronavirus(Covid-19) il are atat asupra oamenilor, dar si a lumii medicale. Ne pasa de sanatatea dumneavoastra, fie ca decideti sa stati in casa, ori ca veti veni la tratamentele programate la clinica, incepand de astazi veti avea la dispozitie o platforma de telemedicina la adresa:www.skin-med.ro pentru consultatii si controale. Din confortul casei dumneavoastra veti lua astfel legatura cu medicii nostri pentru a va rezolva problemele dermatologice. In plus, pacientii care erau programati la control in luna martie vor beneficia gratuit de acesta, prin intermediul platformei de telemedicina.

Mai mult decat atat, specialistii Skinmed vor pregati pentru dumneavoastra seminarii on-line saptamanale, in care sa va tina la curent cu evolutia epidemiei cu noul coronavirul, Covid-19, si in cadrul carora sa va raspunda la intrebari.”, adauga Dr. Amalia Anghel.

Platforma online Telemedicina

  


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri