Zambetul tau este nepretuit si poate schimba multe lucruri, mai multe decat ai putea crede. Un zambet natural si sanatos tradeaza multe detalii despre starea ta de spirit, stare aflata in stransa legatura cu expresia chipului tau, 93% din interactiuni fiind non-verbale.

Inarmat cu o protectie adecvata, smaltul slabit poate fi reconstruit mai puternic impotriva degradarii. Fluorisil-ul din Blend-a-Med Complete 7 EXPERT ENAMEL PROTECTION ajuta la remineralizarea dintilor, iti protejeaza si iti infrumuseteaza zambetul cu ajutorul ingredientelor dovedite clinic.

In pofida tendintelor catre o viata sanatoasa, dietele actuale contin o cantitate mare de zahar, fie natural in fructe, fie artificial in bauturile carbogazoase. Astfel, mai mult de 90% din populatie* (studiu efectuat in Europa de Vest) sufera de afectiuni ale smaltului dintilor. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, cariile raman una dintre cele mai des intalnite trei afectiuni in ziua de azi.

Ingrijire specializata
Blend-a-med Complete 7 EXPERT ENAMEL PROTECTION face parte dintr-o noua gama de pasta de dinti destinata protectiei specializate a dintilor, gama ce include de asemenea: Blend-a-med Complete 7 EXPERT GUMS PROTECTION si Blend-a-med EXPERT SENSITIVE.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri