9 Aprilie 2019 publicat în Sanatate 2 share-uri

Dacă îți simți corpul slăbit, cel mai probabil ai nevoie de un boost de energie.

Dacă îți simți corpul slăbit, cel mai probabil ai nevoie de un boost de energie - îți recomandăm câteva dintre cele mai bune vitamine si minerale pentru sănătate și suport ca să rămâi activ indiferent de vreme, de provocări, de experiențe.

Elemente ale unui stil de viață sănătos, vitaminele și minerale aduc un aport de necesare zilnice organismului slăbit de factori externi. Și pentru că frumusețea pornește din interior, ne place să credem că ești atentă cu tine și cu semnele pe care corpul ți le dă atunci când are nevoie de mai multă energie, de mai multă îngrijire, nu doar de răsfăț spiritual sau fizic. O listă cu câțiva micronutrienți de care corpul ar avea nevoie găsești mai jos:

Pachet Complex Forte minerale cu Vitamina D3 2000UI HERBAGETICA

Complexul de minerale (calciu, magneziu, seleniu, siliciu, zinc) și vitamina D3 este un pachet destinat atât copiilor, cât și adulților. Acesta ajută la regenerarea celulară a organismului (prin refacerea țesuturilor afectate) și contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar (stimulează producerea de anticorpului, reduce infecțiile virale și bacteriene sau severitatea simptomelor de răceală). În plus, pachetul susține sistemul muscular, nervos, digestiv, urinar și cardiovascular, reducând totodată oboseala și extenuarea sau impactul factorilor de stres. Un pachet complet antioxidant și antidepresiv pentru minte și corp sănătos.

Îl poți comanda aici

Comprimate vitamine Calciu + Vitamina D3

Comprimatele cu calciu și vitamina D3 oferă doza zilnică recomandă pentru funcționarea funcțiilor musculare și a sistemului imunitar. Se recomandă mai ales celor care fac activități sportive, asigurând apărare naturală a organsimului sprijinând metabolismul energetic să fie la un nivel normal. Este recomandat atât copiilor care sunt în creștere, dar și doamnelor care sunt la menopauză.

Le poți găsi aici

Magneziu + Vitamina B6: comprimate efervescente pentru sănătatea corpului

Un supliment alimentar care contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la metabolismul energetic normal și la funcționarea normală a sistemului nervos. Complexul Magneziu + Vitamina B6 este recomandat în perioadele stresante. Se consumă de preferință, după fiecare masă, menținând sănătatea psihică la un nivel normal. Totodată reglează activitatea hormonală.

Le poți comanda de aici

Plicuri ArtroHelp Repair - minerale pentru oase si muschi

ArtroHelp Repair aduce nu doar un aport de colagen, dar contribuie și la construcția și sănătatea oaselor, mușchilor, cartilajelor și a altor țesuturi conjunctive. Suplimentul 100% natural este destinat protecției și regenerării articulațiilor, având o combinație de ingrediente benefice (colagen hidrolizat de tip II, enzime proteolitice care optimizează digestia și asimilarea colagenului). În plus are extracte vegetale standardizate, turmeric, piper, acerola și frunze de Ștevia, magneziu marin, condroitina și glucozamină).

Le poți comanda aici

Comprimate Vitamina C 1000 mg cu absorbție lentă

Una dintre cele mai importante vitamine pentru corp este vitamina C - un antioxidant puternic, menține sănătatea și capacitatea de revigorarea a organismului. Produce colagen în țesutul conjunctiv. Vitamina C este un component care sintetizează carnitina care transferă energia la celule. Se recomandă în cazul alimentației insuficiente, în perioada de recuperare după boală, în cazul oboselii, asteniei de primăvară, slăbiciune, activitate fizică intensă.

Le poți comanda aici

Magneziu si vitamina B6 Zdrovit

Multivitamine pentru un corp sănătos înseamnă și complexul de magneziu și vitamina B6. Dacă magneziul stimulează mecanismele de protecție ale corpului și calmează, vitamina B6 favorizează absorbția acestuia. Împreună, cele două se recomandă administrate în cazul stărilor de anxietate, de oboseală, în cazul în care stările fizice și mentale au starea de concentrarea scăzută.

Poți găsi aici

Ginkoprim MAX 120 mg: complex de multivitamine si minerale

GinkoPrim Max este compus din Ginkgo biloba, magneziu și zinc. Împreună, acestea au efecte benefice asupra circulației periferice (scapi de senzația de mâini și picioare reci), asupra performanței mentale și stare de bine. Magneziul și zincul au efecte benefice asupra sistemului nervos, muscular și funcției cognitive.

Poți comanda aici

Foto homepage: Shawn Hempel /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri