Daca ne dorim ca la inceputului noului an sa privim inainte cu un zambet frumos si sanatos, este indicat sa trecem in agenda pentru 2019 cateva evenimente importante:

Inainte de un eveniment important

“Cum albirea dentara nu trebuie sa devina o procedura de rutina, de care sa abuzam prea des, o ocazie deosebita este momentul potrivit pentru a impresiona cu un zambet alb si stralucitor prietenii si cunostintele. Un lucru de care trebuie sa tinem cont este acela ca programarea trebuie facuta cu 2-3 saptamani inainte, deoarece albirea cu lampa profesionala se face treptat, in cateva sedinte, in incercarea de a proteja cat mai mult dintii”, atentioneaza specialistul ortodont. 

La inceputul lunii septembrie 

Ideal ar fi ca inainte de inceperea scolii copilul sa faca o vizita la cabinetul stomatologic pentru a vedea ce s-a mai intamplat cu dintisorii lui. "Este important sa verificam daca au aparut carii, daca dintii care au erupt sunt in pozitia ideala, daca ocluzia (muscatura) este corecta, daca este timpul pentru un aparat dentar mobil sau macar pentru niste instructiuni de periaj, care sunt intotdeauna binevenite pentru copii", explica doamna doctor Mihaela Dan.

Asadar, inceputul anului este un moment de introspectie cand, privind in urma, majoritatea dintre noi suntem multumiti de anul care s-a incheiat, iar altii suntem convinsi ca era loc de mai bine. Desi nu tot ce se intampla este sub controlul nostru, este evident ca o planificare atenta a lucrurilor pe care ni le propunem pentru noul an va ajuta la indeplinirea lor cu succes, fie ca vorbim de planuri profesionale, personale sau care tin de sanatate.

Foto homepage: Mangostar /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri