12:08, 10 August 2009 publicat în Sanatate

Cartea "Ceaiurile vindecatoare" ne propune peste 100 de patologii (abces dentar, anghina, digestie dificila, gripa, menstruatie dureroasa, etc), care pot fi tratate cu infuzii si decocturi, pentru fiecare dintre ele existand o formula de tratament general si/sau de aplicare locala, fie sub forma de bai de gura, de gargara, de comprese, fie sub forma de bai oculare, de instilatii nazale si auriculare.

Retrogradate la rangul de leacuri babesti, ceaiurile au totusi un potential curativ uitat de prea mult timp. Planta, in comparatie cu medicamentul numit clasic, prezinta avantajul unui numar mai mare de proprietati farmacologice, care permit tratarea mai multor simptome in acelasi timp. Ea actioneaza in profunzime, intr-o directie pur fiziologica, respectand astfel echilibrele interioare.

Cartea "Ceaiurile vindecatoare" ne propune peste 100 de patologii (abces dentar, anghina, digestie dificila, gripa, menstruatie dureroasa...), care pot fi tratate cu infuzii si decocturi, pentru fiecare dintre ele existand o formula de tratament general si/sau de aplicare locala, fie sub forma de bai de gura, de gargara, de comprese, fie sub forma de bai oculare, de instilatii nazale si auriculare.

In continuare, autorul prezinta un catalog cu 159 de plante si proprietatile lor, moduri de utilizare, perioade de recoltare, indicatii si contraindicatii. Cartea de fata, foarte practica, va ajuta sa dobanditi o cunoastere completa a plantelor si a puterilor lor terapeutice.

Citeste si:
Asociația Zi de Bine inaugurează secția de Pediatrie IV – boli...
Asociația Zi de Bine...

Doctorul T. Telphon este medic generalist, fitoterapeut, stabilit la Paris din 1989. El ocupa functia de secretar-adjunct in cadrul Société Française d’Endobiogénie Médicale.

Autor carte: Thierry Telphon; Colectia: Practic

Citeste si:
De ce trosnește maxilarul? Ce este disfuncția ATM?
De ce trosnește maxilarul? Ce...

Editura Paralela 45


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri