, 13 Octombrie 2017 publicat în Sanatate 10 share-uri

Exista anumite situatii in care tratamentul ortodontic nu este recomandat sau altele in care se considera, in mod eronat, ca pacientul nu poate beneficia de beneficiile sale.

4. Hiperplazia gingivala (marirea de volum si inflamarea gingiilor) – aparuta ca urmare a unor boli sau a administrarii unor medicamente – va impiedica atat deplasarea dintilor, cat si igienizarea corecta, favorizand aparitia cariilor.

5. Dizabilitati fizice sau psihice – acestea pot impiedica prezentarea la activarile periodice, igienizarea corecta si urmarea recomandarilor medicului, astfel incat decizia de a opta pentru tratamentul ortodontic trebuie sa fie bine cantarita.

Asadar, in afara situatiilor in care conditia medicala contraindica urmarea tratamentului ortodintic, nu exista niciun alt motiv care sa impiedice obtinerea danturii perfecte pe care ne-o dorim. Medicul specialist ortodont, prin experienta acumulata, va gasi tratamentul cel mai potrivit pentru fiecare problema ortodontica in parte, pentru fiecare varsta sau buget, pentru ca pacientul sa se bucure de rezultatele cele mai bune.

***
Dr. Mihaela Dan, specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala, a absolvit in urma cu 18 ani Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Facultatea de Stomatologie, completandu-si studiile cu o perioada de 3 ani de specializare in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Dorinta de continua dezvoltare personala a determinat participarea constanta la cursuri de specializare in tara si in strainatate, precum si infiintarea Clinicii Orto-Implant Expert. Clinica aduce la un loc medici specialisti in domeniile: ortodontie, estetica dento-faciala, endodontie, chirurgie, parodontologie, protetica, ce isi desfasoara activitatea sub indrumarea Dr. Mihaela Dan.

Foto homepage: aslysun /Shutterstock


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri