Boala varicoasa este o afectiune a sistemului venos al membrelor inferioare, deopotriva dizgratioasa si cauzatoare de complicatii functionale importante.

Healthy si Proestetica iti ofera sansa de a scapa de inesteticele varice!

Castiga o operatie de varice in valoare de 1500 euro!

Healthy si Proestetica iti ofera sansa de a scapa de inesteticele varice!

Cunoscuta din cele mai vechi timpuri, boala varicoasa este o afectiune a sistemului venos al membrelor inferioare, deopotriva dizgratioasa si cauzatoare de complicatii functionale importante (tromboflebite, edeme, ulcere de gamba etc.). Boala atinge intre 15 si 20% din populatia adulta a globului, iar femeile sunt cele mai afectate.

Daca si numai daca ai nevoie de o asemenea operatie, noi iti oferim ocazia de a te opera in cele mai bune conditii fara cheltuielile de rigoare.

Ce trebuie sa faci?

Tot ce trebuie sa faci este sa recomanzi site-ul www.healthy.ro la 5 prietene. Te rugam insa inainte de a participa sa citesti atent regulamentul si sa te asiguri ca te incadrezi in conditiile de participare si implicit sa verifici daca esti apta pentru operatie!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Premiul este oferit de PROESTETICA.

Citeste aici regulamentul!

Participa acum!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri