Boala varicoasa este o afectiune a sistemului venos al membrelor inferioare, deopotriva dizgratioasa si cauzatoare de complicatii functionale importante.

Healthy si Proestetica iti ofera sansa de a scapa de inesteticele varice!

Castiga o operatie de varice in valoare de 1500 euro!

Healthy si Proestetica iti ofera sansa de a scapa de inesteticele varice!

Cunoscuta din cele mai vechi timpuri, boala varicoasa este o afectiune a sistemului venos al membrelor inferioare, deopotriva dizgratioasa si cauzatoare de complicatii functionale importante (tromboflebite, edeme, ulcere de gamba etc.). Boala atinge intre 15 si 20% din populatia adulta a globului, iar femeile sunt cele mai afectate.

Daca si numai daca ai nevoie de o asemenea operatie, noi iti oferim ocazia de a te opera in cele mai bune conditii fara cheltuielile de rigoare.

Ce trebuie sa faci?

Tot ce trebuie sa faci este sa recomanzi site-ul www.healthy.ro la 5 prietene. Te rugam insa inainte de a participa sa citesti atent regulamentul si sa te asiguri ca te incadrezi in conditiile de participare si implicit sa verifici daca esti apta pentru operatie!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Premiul este oferit de PROESTETICA.

Citeste aici regulamentul!

Participa acum!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri