7 Martie 2017 publicat în Sanatate 1 share-uri

Exista solutii pentru a obtine zambetul alb si stralucitor pe care ni-l dorim, albirea si fatetele dentare fiind doar doua dintre ele. Cum sa alegem insa cea mai potrivita varianta pentru noi?

Albirea uniforma. Atunci cand alegem o metoda de albire a dintilor trebuie sa tinem cont de faptul ca, in mod natural, diferite parti ale dintelui au intensitati diferite a culorii: zona din apropierea gingiei nu este la fel de alba precum marginea cu care muscam, cea din urma fiind, in general, mai subtire si mai deschisa la culoare. Aceste proportii de culoare vor fi mentinute si in urma albirii dentare la cabinet, care nu va asigura o albire uniforma de sus in jos – cum s-ar intampla in cazul fatetelor.

Rezultatul pe termen lung. Fatetele dentare ceramice nu isi modifica in timp culoarea, asadar putem avea dinti albi chiar si 15 ani, aceasta fiind durata de viata a unor fatete bine ingrijite. In schimb, albirea dentara este o solutie temporara, deoarece dintii se vor ingalbeni din nou din cauza inaintarii in varsta si a stilului de viata: fumatul si consumul bauturilor si alimentelor care pateaza vor atenua rezultatul intr-o perioada variabila de la persoana la persoana, fiind necesara repetarea procedurii de albire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

Costul. Fatetele dentare au un cost mai ridicat decat albirea dentara, mai ales in comparatie cu albirea la domiciliu, insa necesitatea repetarii acesteia va ridica treptat costurile. Procedurile aplicate acasa au costurile cele mai mici, insa si rezultate mai slabe.

Punand in balanta avantajele si dezavantajele fiecarei metode, putem alege varianta care ni se potriveste cel mai bine si care ne va aduce zambetul dorit.

***
Pe parcursul celor 14 ani de experienta, Dr. Mihaela Dan, specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala, a reusit sa aduca zambetul pe buzele a mii de pacienti, practicandu-si profesia cu pasiune si dedicare. Dorinta de continua dezvoltare personala a determinat participarea constanta la cursuri de specializare in tara si in strainatate, precum si infiintarea Clinicii ORTO-IMPLANT EXPERT. Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Foto homepage: Subbotina Anna / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri