Durerile articulare - mai intense in sezonul rece. Cum le previi?

3. Evitati posturile gresite ale corpului care pot duce la modificari ale coloanei precum pozitia spatelui cand stati la birou sau in picioare, pozitia mentinuta in timpul alergarii, chiar si pozitiile in timpul somnului. De exemplu, la serviciu, daca aveti un monitor in fata, incercati sa il pozitionati in asa fel incat privirea sa fie indreptata la 90 de grade catre acesta, fara sa trebuiasca sa va uitati in jos sau in sus. In timpul alergarii tineti coatele flexate, la un unghi aproximativ de 90 de grade, mainile relaxate, iar umerii nu trebuie sa fie incordati si aplecati inainte.

De asemenea, in timpul somnului, daca dormiti pe o parte, incercati sa aliniati capul cu umerii si soldurile si nu sa-l tineti lipit de piept.

4. Suplimentele alimentare pe baza de lactoferina, condoritina sau glucozamina sunt recomandate in tratarea durerilor articulare. Lactoferina leaga fierul liber din lichidul sinovial al articulatiilor, determinand reducerea inflamatiilor osteoarticulare, refacerea si stabilizarea masei osoase. Glucozamina si condroitina fac parte din compozitia cartilajului normal, cel care se comporta ca un amortizor intre capetele osoase ce formeaz o articulatie, diminuand durerea din osteoartrite si imbunatatind performantele articulatiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Caria dentară – ce este și cum se tratează

Importanta protejarii articulatiilor este constientizata de cele mai multe ori abia la aparitia durerii. Astfel, daca simti durere la urcarea scarilor, in timp ce stai pe scaunul de la birou, cand te apleci, trebuie sa consulti un medic specialist.

Lipoartrin Forte, este un supliment alimentar de la Ropharma ce reda mobilitatea articulatiilor si contribuie la diminuarea degenerescentei durerilor articulare in tulburari inflamatorii recidivante. Are un continut bogat in lactoferina, glucozamina, condroitina si vitamina C,.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri