Un implant dentar reda cel mai bine functia si fizionomia dintelui pierdut, putand avea chiar o estetica mai buna decat dintele original - culoare mai alba, forma perfecta.

Cat timp dureaza procedura?

Intreaga procedura dureaza pana la cateva luni, incluzand mai multi pasi pentru realizarea carora nu este nevoie sa va luati concediu.

Cine sunt candidatii pentru implant?

Orice persoana cu o stare de sanatate relativ buna, care nu se afla in perioada de crestere si careia medicul stomatolog ii recomanda implantul dentar pentru a inlocui unul sau mai multi dinti lipsa.

Care sunt contraindicatiile?

Implantul dentar nu este recomandat persoanelor care sufera de diabet zaharat, care au o stare generala nefavorabila, care au suferit un infarct cardiac recent, care sufera de osteoporoza, reumatism articular acut, hipertensiune sau la pacientii uremici, cu tare sanguine sau bolnavilor iradiati.

Care sunt avantajele si dezavantajele?

Implantul dentar se apropie cel mai mult de un dinte natural, imbunatatind masticatia si oferind avantajele estetice cele mai bune. Implantul dentar nu presupune afectarea dintilor vecini si chiar protejeaza osul arcadei, fiind durabil si rezistent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Implantul dentar se apropie cel mai mult de confortul dintilor naturali. Mai mult decat atat, implantul dentar prezinta o functionalitate ridicata si o estetica poate chiar mai buna decat a dintelui pierdut.

Pentru mai multe detalii citeste si 10 intrebari frecvente despre implantul dentar.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri