Poti castiga un tratament constand in 6 sedinte de epilare definitiva a mustatii. Pentru a te inscrie in concurs trebuie sa fii utilizator inregistrat pe www.healthy.ro, adica sa ai un cont. Apoi tot ce iti mai ramane de facut este sa recomanzi site-ul www.healthy.ro la 5 prietene, completand un formular in care va trebui sa scrii numele si adresa de mail a prietenelor tale.

Healthy si Exclusive Aesthetics te scapa de mustata! Definitiv!

Poti castiga un tratament constand in 6 sedinte de epilare definitiva a mustatii. Pentru a te inscrie in concurs trebuie sa fii utilizator inregistrat pe www.healthy.ro, adica sa ai un cont. Apoi tot ce iti mai ramane de facut este sa recomanzi site-ul www.healthy.ro la 5 prietene, completand un formular in care va trebui sa scrii numele si adresa de mail a prietenelor tale. Mai apoi, esti incrisa automat in concurs.

Premiul este oferit de Exclusive Aesthetics si consta intr-un tratament de 6 sedinte pentru epilarea mustatii.

In plus, orice persoana care suna pentru o programare la Exclusive Aesthetics va primi o reducere de 10% la orice sedinta de epilare definitiva, indiferent de zona corpului daca mentioneaza ca este cititoare www.healthy.ro.
Tel Programari: 0729.482.646

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Principiile de bază ale mașinii CNC

Perioada desfasurarii concursului

Concursul se desfasoara in perioada 23 ianuarie – 12 februarie 2009.

Clinica Exclusive Aesthetics va ofera o gama extinsa de tratamente profesionale axate pe tratamente estetice non invazive, care nu necesita internare, operatie, anestezie si perioade lungi de recuperare, dar ofera rezultate spectaculoase si imediate. Pentru detalii despre intrega gama de tratamente click aici.

Pentru mai multe detalii despre concurs, citeste regulamentul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri