Sanatatea nu este o stare, ea este un proces care trebuie in permanenta mentinut. Cu alte cuvinte, de sanatate trebuie sa ne ingrijim zi de zi, prin alegerile pe care le facem, prin alimentatia pe care o preferam, prin stilul de viata.

Preparatul sta la macerat timp de doua saptamani.

Apoi, in fiecare dimineata, imediat dupa trezire si igiena orala, beti un pahar mare de apa la temperatura camerei. Asteptati 10-15 minute, timp in care va faceti treburile de dimineata, apoi luati o lingurita din acest preparat, pe stomacul gol. Este recomandat sa nu manacti timp de o ora. Daca se intampla sa plecati de acasa, puteti lua o gustare la dumneavoastra, pe care sa o savurati pana in masa de pranz.

Acest preparat va fi luat in fiecare dimineata, timp de doua luni, apoi se face pauza de o luna de zile. Se poate relua tratamentul pe termen lung, cu pauzele indicate, sau ori de cate ori simtiti nevoia.

Beneficiile “acceleratorului imunitatii”

Acest preparat combina proprietatile vindecatoare ale fiecarui ingredient, avand proprietati vindecatoare uimitoare.

Beneficiile propolisului

Propolisul este un ingedient natural cu proprietati unice in natura, folosit inca din timpuri stravechi de greci si egipteni pentru vindecarea mutiplelor afectiuni.

Compozitia chimica a propolisului reprezinta un cocktail de substante cu efecte terapeutice deosebite, cum sunt: derivatii flavonici, acid ferulic (activ contra germenilor Gram pozitiv si Gram negativ – antibacterian si bactericid), ceruri, aminoacizi, balsamuri, fermenti, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, arsen, staniu, aluminiu, vanadiu, wolfram, fier, aur, iridiu, calciu, cadmiu, cobalt, strontiu, zinc etc), substante antibiotice, rasini, acizi aromatici, acizi, in functie de compozitia si specia vegetala de pe care s-a cules propolisul.

El contine in medie 55% rasini si balsamuri, 30% ceruri si 10% uleuri eterice, proportii care sunt asemanatoare pentru orice fel de propolis. Derivatii flavonici (flavonoidele) prezinta actiuni asupra capilarelor, asupra permeabilitatii si fragilitatii vaselor de sange (le conserva integritatea), avand efect vasodilatator si hipotensiv.

De asemenea, flavonoidele au actiune benefica asupra aparatului digestiv (fluidifica bila, antimicrobian digestiv in enterite si colite), asupra sistemului endocrin (tiroida, pancreas, suprarenale), au efect antimicrobian, antiparazitar si antiviral. In propolis se gaseste si acidul ferulic, cu actiune antibacteriana (bactericida si bacteriostatica) si aglutinanta (calitati utile in tratarea ranilor greu vindecabile).

Cititi mai multe informatii despre beneficiile propolisului dand click pe acest articol: Beneficiile miraculoase ale propolisului

Foto: granule de propolis - shuttesrtock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri