6 Octombrie 2014 publicat în Sanatate 19 share-uri

Donna Medical Center a lansat campania sociala Mamografia Salveaza Vieti, pentru femeile cu venituri reduse. Primele 50 de femei inscrise in campanie vor beneficia automat de investigatii imagistice gratuite.

Comunicat de presa

Donna Medical Center, Clinica dedicata sanatatii femeii si Centru de Excelenta pentru depistarea precoce a cancerului mamar, a lansat campania sociala Mamografia Salveaza Vieti ”DARUIESTE un LIKE si SALVEAZA o viata”, prin care va acorda pe o perioada nedeterminata mamografii gratuite femeilor de peste 40 de ani, cu venituri sub pragul de 1.000 de lei.

Centrul medical isi doreste ca acest demers sa duca la salvarea cat mai multor vieti prin depistarea precoce a cancerului mamar precum si la educarea publicului larg in privinta pericolului cancerului la san. Din acest motiv, in prima luna de campanie Donna Medical Center va acorda 50 de mamografii gratuite primelor femei inscrise in program, urmand ca ulterior beneficiarele mamografiilor gratuite sa fie selectionate prin tragere la sorti.

Initiativa apartine medicului Elena Claudia Teodorescu, fondatorul Donna Medical Center, care in cei 15 ani de experienta in Imagistica Sanului a constatat nevoia esentiala de depistare precoce a cancerului mamar pentru salvarea de vieti si mai mult, pentru supravietuirea in conditii aproape normale a femeilor afectate de aceasta boala. Campania este sustinuta de Societatea de Chirurgie a Sanului, a carui presedinte este Prof. Univ. Dr. Alexandru Blidaru, si care va avea un rol extrem de important in desfasurarea acestei campanii. Societatea va oferi pacientelor diagnosticate cu cancer mamar consultatii gratuite. De asemenea, Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor, Crucea Rosie Calarasi si Info Cancer de san si compania TinaR si-au anuntat suportul public pentru aceasta initiativa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Prin campania Mamografia Salveaza Vieti ne dorim sa ajutam femeile inscrise in program prin acordarea acestora de mamografii gratuite, intr-un centru medical ultraspecializat in patologia mamara si ginecologica. In acelasi timp, dorim sa tragem un semnal de alarma asupra faptului ca, in faze incipiente, cand poate fi tratat si vindecat, cancerul de san nu doare si nu se vede, dar si ca mamografia este uneori singura metoda imagistica care poate sa depisteze chiar si cele mai mici formatiuni suspecte. Pentru o penetrare cat mai buna a campaniei in toate mediile, chiar si in randul tinerilor, am ales sa promovam aceasta initiativa pe canalele de socializare unde mesajele si cauzele sociale sunt percepute si distribuite mai usor”, a spus dr. Elena Claudia Teodorescu, fondator Donna Medical Center.

Femeile care doresc sa beneficieze de o mamografie gratuita in cadrul clinicii Donna Medical Center se pot inscrie completand formularul de pe site-ul www.mamografiasalveazavieti.ro si prin acceptarea termenilor si conditiilor campaniei. Acestea vor primi gratuit cate o mamografie prin tragere la sorti la fiecare 250 de like-uri acumulate in comunitatea de Facebook a campaniei, www.facebook.com/Mamografiasalveazavieti.ro.

Echipa medicala a centrului este formata din 24 de medici primari si este condusa de Dr. Elena Claudia Teodorescu, membru Fondator al Societatii de Imagistica a Sanului din Romania. Recunoscut ca singurul centru medical dedicat sanatatii femeii din Bucuresti, Donna Medical Center detine dotari medicale de varf precum ecograful Hitachi Preirus, ce permite un grad inalt de acuratete la diferentierea formațiunilor mamare benigne de cele maligne, ecograful de ultima generatie, GE Voluson E8, cu cea mai performanta tehnologie 3D/ 4D, mamograful Siemens Mammomat 3000, unitate de screening si diagnostic de tip ”all in one”.

Foto fr si main: By Gorodenkoff /Shutterstock

****
Despre Donna Medical Center:

Centrul Medical a fost infiintat in septembrie 2011. Centrul este compus din 7 cabinete medicale cu specialitati medicale precum: explorari imagistice (ecografie, mamografie, sonoelastografie mamara), obstetrica-ginecologie, oncologie, endocrinologie, chirurgie si analize de laborator. Avand o preocupare deosebita pentru preventia cancerului mamar, dar si pentru educatie pentru sanatate feminina, echipa Donna Medical Center sustine blogul https://cancersan.blogspot.ro/ si sectiunea de educatie a site-ului https://www.donna-medicalcenter.ro/pentru-tine.html


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri