26 Iunie 2014 publicat în Sanatate 2 share-uri

Materialul permite lentilelor de 6 ori mai multa transmisibilitate la oxigen fata de o lentila conventionala, reducand riscurile de hipoxie (oxigenare insuficienta a tesuturilor), uscarea ochilor si alte efecte secundare neplacute de care purtatorii de lentile colorate se loveau pana acum.

Pentru prima data colorare direct impregnata in material

Spre deosebire de o lentila colorata convetionala care are imprimata culoarea doar pe suprafata lentilei, culoarea in cazul Air Optix Colors este incorporata in materialul lentilei, pe ambele fete, fiind protejata la contactul cu pleoapa de plasma.

„Incepand cu luna Iunie 2014, vom avea acest nou tip de lentile cosmetice Air Optix Colors și la Videt. Suntem entuziasmati ca purtatorii de lentile cosmetice pot gasi acest produs in Romania. Cred ca multi dintre cei care au incercat sa-și schimbe culoarea irisului in diverse ocazii și nu au reușit sa suporte lentile colorate pe ochi pot acum incerca un produs superior pe care ne doream de mult timp sa-l oferim in magazin.” spune Alexandru Alecu, specialist lentile de contact la magazinul de optica medicala Videt.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Teste oftalmologice clinice

In testele clinice realizate cu persoane cu astigmatism mediu și persoane care sufereau de pierderi de vedere obișnuite, varianta cu dioptrii a Air Optix Colors a avut rezultate la fel de bune ca lentilele medicale. Purtarea lentilelor de contact, indiferent daca sunt pentru dioptrii sau cosmetice, are nevoie de o prescriptie medicala oftalmologica.

Demo Produs

In magazinul Videt de pe Șoseaua Mihai Bravu 12, București, consumatorii pot descoperi care din cele 9 nuante disponibile li se potrivește. Nuantele sunt impartite in 2 categorii: vibrante sau subtile, cu sau fara dioptrie.

***

Orice purtator de lentile care iși doreste sa afle mai multe despre aceasta tehnologie poate face o vizita magazinului. Pentru a programa un demo, trimiteti un mail la suport@videt.ro sau sunati la 0 733 348 395.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri