Intr-o epoca in care rata imbolnavirilor de cancer si alte boli creste spectaculos, oamenii cauta tot felul de tratamente alternative care le aduc speranta. Din fericire, nici cercetatorii nu raman in urma si testeaza aceste metode alternative, cantarind raportul mit - adevar. In ceea ce priveste amestecul bicarbonat de sodiu – lamaie, rezultatul studiilor din ultimii ani, atesta efecte benefice asupra organismului.

Beneficiile Lamaii

Lamaia are proprietati anti-cancerigene care au fost demonstrate si stiintific si multe alte beneficii pentru organism. Are efecte puternice impotriva tumorilor si chisturilor. Lamaile echilibreaza nivelul ph-ului din corp si au un efect anti-microbian. Au un efect foarte bun impotriva infectiilor bacteriene. Substantele pe care le contin lamaile sunt eficiente impotriva parazitilor interni si de asemenea, lamaile au un efect anti-depresiv puternic, regularizand presiunea din sange, reducand stresul si calmand starea de agitatie.

Lamaie si bicarbonat de sodiu: Studii

In ultima vreme, mai multe studii au aratat interes in efectul bicarbonatului de sodiu asupra tumorilor canceroase. Chiar daca cercetarile sunt inca incomplete, cateva dintre acestea au aratat deja cateva efecte puternice asupra metastazelor.

Dr. Robert J. Gillies si colegii sai au demonstrat deja efectele bicarbonatului asupra tumorilor canceroase la soareci. Aceeasi cercetatori au descoperit ca bicarbonatul inhiba metastazele spontane la soareci. Lamaile au proprietati anti-cancerigene datorita fitochimicalelor pe care le contin. Cercetatorii au aratat ca lamaile au un efect antimicrobian puternic, in cercetari si teste care au aratat cum cancerul se asemana unei ciuperci care invadeaza corpul. Din aceasta perspectiva, au fost initiate mai multe metode si studii care folosesc bicarbonatul de sodiu si lamaile in tratarea diferitelor tipuri de cancer.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

Lamaile ajuta si la detoxifierea organismului. Sunt bogate in vitamina C si ajuta corpul sa neutralizeze radicalii liberi care dauneaza celulelor. Limonina, o substanta pe care o gasim in lamai ajuta de asemenea la circulatia limfatica si mai apoi la eliminarea celulelor canceroase din organism, pentru ca un sistem limfatic slabit sau neperformant este una dintre cauzele care duc la propagarea bolii. Lamaia este de asemenea folosita pentru ca ajuta la echilibrarea Ph-ului. Cercetatorii folosesc lamaile fiindca substantele pe care le contin sunt considerate a fi cel mai sigur mod de a introduce substante puternic alcaline in organism.

Folosind bicarbonat de sodiu si limonina, oamenii de stiinta reusesc sa distruga celule canceroase fara a distruge si celulele sanataoase. Ceea ce este un factor cheie in tratarea acestei boli. De exemplu, in timpul chimioterapiei, tratamentul obisbnuit pentru cancer, sunt distruse si celulele sanatoase.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Foto: Shutterstock.com; lamaie, apa, pahar cu apa

Iti mai recomandam si:

15 Utilizari neasteptate ale bicarbonatului de sodiu

Dieta cu CEAI DE MUSTEL SI LAMAIE: Scapa de kilograme si de stres!

5 moduri simple prin care iti poti proteja RINICHII si INIMA


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri