23 Mai 2013 publicat în Sanatate 1 share-uri

Ti-am pregatit un 'buchet' care nu trebuie sa-ti lipseasca din camin.

Mirosul este unul dintre cele mai dezvoltate simturi, iar esentele olfactive accesibile, cu care intri in contact des, pot avea numeroase efecte benefice asupra tonusului tau! Ti-am pregatit un 'buchet' care nu trebuie sa-ti lipseasca din camin.

Lavanda amelioreaza durerile

O migrena poate surveni pe neasteptate si-ti strica toata ziua. In loc sa apelezi la analgezicele cunoscute, incearca o varianta naturala, dar cu efecte la fel de benefice. Imbiba o batista cu câteva picaturi de ulei de lavanda si inhaleaza aroma. Durerea va disparea imediat! De asemenea, in cazul in care ai insomnii dese, pulverizeaza pe lenjeria de pat esenta de lavanda si vei dormi linistita toata noaptea.

Marul verde pacaleste poftele

In anumite momente ale zilei, simti nevoia sa rontai câte ceva, chiar daca nu-ti este neaparat foame. Poti preveni acest obicei cu ajutorul aromaterapiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri