19 Noiembrie 2012 publicat în Sanatate 31 share-uri

Medicul pneumolog Magdalena Ciobanu a spus ca au existat mai multe experimente care au aratat cat de periculoasa este tigara electronica.

In cadrul emisiunii Life Time News, despre tigara electronica, medicul pneumolog Magdalena Ciobanu, a spus ca au existat mai multe experimente care au aratat cat de periculoase sunt acestea.

Aceasta a precizat ca, in cadrul unei cercetari in Grecia, s-a demonstrat ca cei care au fumat tigari electronice, asemenea celor care au fumat tigari obisnuite, au facut obstructie bronsica. "Nu nicotina este cea care provoaca tusea, ci celelalte substante", a explicat medicul la REALITATEA TV.

Medicul pneumolog a explicat la REALITATEA TV ca tigara electronica este foarte periculoasa si ca in cei sase ani de la aparitie nu s-a putut demonstra ca aceasta provoaca un tip de cancer. "In sase ani e imposibil sa se dezvolte cancerul", a spus medicul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET.


Foto homepage: Copyright Seanika - Shutterstock.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri