1 Octombrie 2012 publicat în Sanatate 19 share-uri

Multe dintre femei se apuca de dieta insa doar putine reusesc sa se tina de planul de slabit si sa obtina rezultatele dorite. De ce? Probabil ca gresesc undeva atunci cand incearca sa isi schimbe stilul de viata si de nutritie. Dar unde? Raspunsurile le puteti gasi aici!

Cand esti la dieta, nu alege alimente nepotrivite.

Cei mai buni prieteni de dieta sunt fructele si legumele proaspete. Desi ne dorim sa slabim, pentru a

avea un organism sanatos trebuie sa consumam alimente care sa ne suplineasca necesarul zilnic de vitamine, minerale si nutrienti. Si anumite grasimi sunt esentiale pentru o alimentatie echilibrata, precum cele pe care le regasim in carnea de peste. Pentru a avea succes cu planul nostru de dieta trebuie sa renuntam complet la grasimile rele, sa reducem consumul de calorii si sa avem mese sanatoase, proaspete. Sa alegem cu intelepciune si seriozitate ceea ce mancam!

Cum iti contorizezi cantitatea de calorii la dieta?

Fiecare persoana care tine dieta stie ca, pentru a obtine rezultatele dorite, trebuie sa reduca numarul de calorii primite de organism. Greseala pe care o fac insa multi oameni este urmatoarea: au impresia ca daca nu mananca o portie intreaga din mancarea lor preferata, ci doar jumatate sau un sfert, vor reduce numarul de calorii si se vor bucura de rezultatele dorite intr-un timp scurt. Este adevarat ca daca mancam portii mai mici de mancare vom reduce si numarul de calorii, insa atunci cand dorim sa slabim intr-un mod sanatos, nu avem voie sa consumam orice tip de aliment. Grasimile raman tot grasimi, indiferent de cantitatea in care le consumam. Ele se vor acumula in organism si ne vor ‘strica’ planul de dieta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Image © Sxc.hu

Foto front si main © Sxc.hu

Iti recomandam si:

Dieta Rina - dieta de 90 de zile

Dieta inteligenta: 6 Superalimente care lupta impotriva grasimilor!

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri