1 Octombrie 2012 publicat în Sanatate 19 share-uri

Multe dintre femei se apuca de dieta insa doar putine reusesc sa se tina de planul de slabit si sa obtina rezultatele dorite. De ce? Probabil ca gresesc undeva atunci cand incearca sa isi schimbe stilul de viata si de nutritie. Dar unde? Raspunsurile le puteti gasi aici!

Nu sari peste mese atunci cand tii dieta!

Majoritatea femeilor sunt de parere ca dieta lor va avea efecte rapide daca mananca mult mai putin decat de obicei si tocmai din aceasta cauza iau hotararea sa sara peste una din mesele zilnice. In realitate, acest obicei este extrem de daunator pentru organism si poate avea consecinte neasteptate! Daca sarim peste o masa, corpul nostru va acumula mai multa grasime deoarece va simti ca nu este ‘aprovizionat’ destul. Cu alte cuvinte, isi va crea propriile depozite din care sa se ‘hraneasca’. Cel mai bine pentru sanatate este ca atunci cand tinem o dieta sa avem 5 - 6 mese usoare pe zi, la intervale regulate.

Image © Sxc.hu

Cand esti la dieta, nu consuma in exces sucuri de fructe.

Sucul de fructe este, in opinia multor femei, o optiune sanatoasa atunci cand tin dieta si de aceea au tendinta sa il consume fara restrictii. Trebuie sa fim consitente de faptul ca atunci cand bem suc de fructe in cantitati mari nu facem altceva decat sa ii oferim organismului nostru un numar de calorii pe care acesta le asimileaza foarte repede. Ideal la dieta este sa consumam fructul in sine si nu sucul acestuia deoarece asa putem sa ne ‘contorizam’ excesele mai usor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Atunci cand incepi o dieta nu iti schimba radical stilul de viata.

In general, atunci cand sunt nemultumite de corpul lor, femeile planuiesc sa isi schimbe aproape complet stilul de viata intr-o singura zi. Daca pana in momentul in care au decis sa tina o dieta se bucurau de dulciuri, branzeturi ori alte mancaruri gustoase, din ziua in care si-au propus sa slabeasca trec direct la un meniu format din salate si supe. O schimbare brusca a stilului de nutritie nu este benefica pentru organism. La scurt timp dupa ce decidem sa avem o dieta stricta vom pofti la orice este in jurul nostru si, intr-un final, nu vom mai putea rezista tentatiei, dand total peste cap planurile pe care ni le facusem in legatura cu planul de slabit. Cheia succesului consta in gradatie, astfel incat schimbarile din stilul nostru de viata sa devina, in timp, permanente.
Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Caria dentară – ce este și cum se tratează Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri