1 Octombrie 2012 publicat în Sanatate 20 share-uri

Sunt cateva lucruri de care trebuie sa tinem cont pentru a nu risca o intindere de muschi sau o ruptura atunci cand ne intoarcem in sala de sport dupa concediu.

5. Aparate nereglate corespunzator

Multe dintre clientele noastre ne marturisesc ca pentru ele este o usurare faptul ca la FitCurves nu mai trebuie sa isi seteze aparatele inainte de a lucra la ele. Aparatele de fitness fie cu greutati sau electronice au nevoie de o ajustare pe care fie nu stiau sa o faca, fie nu o faceau corect. Aparatele hidraulice sunt “ready-for-work”, cu alte cuvinte se adapteaza singure la ritmul si forta utilizatorului, solicitandu-l la nivelul optim.

6. Lucru inegal al muschilor

Atunci cand avem de ales dintre o mutime de aparate de fitness, s-ar putea sa nu facem alegerile corecte pentru muchii nostri in timpul unei sedinte la sala sau sa combinam gresit exercitii cardio, de tonifiere, echilibru. Pentru a evita riscul, e bine sa stabiliti cu antrenorul aparatele pe care urmeaza sa lucrezi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Foto: shutterstock.com

7. Final de antrenament

La finalul antrenamentului nu trebuie sa ne intindem pe jos, sa ne tragem sufletul. Important este sa avem o retrogradare a ritmului de lucru. Puteti incheia prin stretching sau miscari in ritm mai lent, astfel evitati aparitia febrei musculare pentru ca permiteti eliminarea acidului lactic acumulat in timpul exercitilor. In plus, si activitatea cardiaca revine la normal in acelasi ritm cu corpul.


Foto homepage: Copyright Ariwasabi _Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri