29 Iunie 2012 publicat în Sanatate 1 share-uri

Afla ce trebuie sa faci inainte de a pleca in concediu, dar si ce trebuie sa faci in timpul concediul pentru a-ti mentine sanatatea la un nivel optim:

Comunicat de presa

Vacanta ne prinde de cele mai multe ori cu o multime de proiecte de finalizat, deadline-uri, examene si intalniri, iar dupa o astfel de perioada extrem de incarcata, un concediu, fie el si mai scurt, este mai mult decat binemeritat. Cu toate acestea, concediile care urmeaza dupa o perioada stresanta la serviciu ne fac mai mult rau decat bine!

Explicatia este simpla: dupa o perioada incarcata, avem tendinta de a face excese multiple, fie ca este vorba despre mancare, distractie sau pur si simplu petrecerea unui timp indelungat la soare!

Va aflati pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru concediu? In graba de a incepe vacanta nu uitati sa impachetati si TRUSA DE SUPRAVIETUIRE IN CONCEDIU!

Supravietuim in concediu sau cadem prada tentatiilor?

Fie ca alegeti sa petreceti cateva zile la plaja, sa urcati pe munte, sa vizitati o metropola sau sa cutreierati Europa cu rucsacul in spate, exista cateva produse care nu trebuie sa va lipseasca din geanta!

Sfatul nr. 1 Cumparati produse de dimensiune mica 25, 50 ml. In acest fel nu veti avea probleme nici la aeroport, nici la depozitarea in bagajul de mana.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Sfatul nr. 2 Nu uitati sa aveti 4 -5 pastilute speciale pentru cele mai comune afectiuni: indigestie, dureri de cap, dureri de dinti, dureri muscular sau menstruale etc. Nu este nevoie sa luati intreaga folie cu pastile, ci este suficient sa cumparati o cutiuta de plastic cu mai multe compartimente de depozitare.

Sfatul nr. 3 Nu uitati ca v-ati infometat o luna de zile inainte de concediu! Nu este cazul sa puneti toate kilogramele la loc in doar doua zile de relaxare. Exista modalitati de mentinere a greutatii chiar si in vacanta!

Sfatul nr. 4 Nu luati tot soarele de pe plaja inca din prima zi de concediu! Daca faceti exces in prima zi, s-ar putea ca urmatoarele zile sa fiti nevoiti sa va tratati arsurile la umbra!

Trucuri pentru a ne mentine sanatosi in vacanta!

Ce trebuie sa luati in considerare atunci cand va pregatiti bagajul pentru vacanta: creme cu SPF, tratament pentru par, lacrimi artificiale pentru ochi, incaltaminte pentru plaja, medicamente si o mini trusa de urgenta in cazul in care suferiti de o problema grava de sanatate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri