21 Martie 2012 publicat în Sanatate 15 share-uri

Paralizia partiala poate fi un efect al esecului implantului dentar. Implantul dentar poate provoca leziuni ale tesuturilor. Dupa aproape 50 de ani de la prima operatie de implant dentar, statisticile demonstreaza ca inca exista o rata de 2 - 5% la nivel mondial a esecului acestui tratament.


2. Tesuturi lezate sau distruse. Procedura de implant dentar poate provoca leziuni si/sau deteriorari ale tesuturilor, ceea ce duce la inflamatie temporara. Daca dupa cateva zile aceasta nu trece, trebuie urgent consultat medicul dentist implantolog. In cel mai rau caz, implantul este scos, fiind necesare interventii de adjuvare care pot dura cateva luni.


3. Pierderea implantului dentar. Mobilitatea implantului (cand se misca) este rezultatul inserarii necorespunzatoare sau lipsa acceptarii de catre organism. Daca este cazul, inlocuirea implantului dentar ar trebui sa fie facut cat mai curand posibil. Locul unde a fost inserat implantul suporta un retratament. Retratamentul presupune costuri de aproximativ 2.500 euro/implant.

4. Afectarea sinusurilor. Operatia de inserare poate afecta, de asemenea, sinusurile cand lungimea implantului inserat este prea mare. Uneori, implantul se retrage, recuperarea dureaza cateva luni, iar apoi medicul dentist decide daca se mai poate reinsera un nou implant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Măsuri de prim ajutor în caz de înec cu bol alimentar Copii grav bolnavi, tratați cu celule stem recoltate la naștere Narcolepsia (boala somnului) – cauze si simptome

Informatii oferite de Dent Estet

Te invitam sa urmaresti si discutia despre Implantul dentar de pe forumul Garbo


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri