22 Februarie 2012 publicat în Sanatate 32 share-uri

Multe persoane experimenteaza dureri de spate ce dureaza cateva zile si apoi trec. Cand durerea de spate dispare, in loc ca oamenii sa faca un efort sa identifice cauza acesteia, uita de ea.

Majoritatea tratamentelor pe care oamenii le primesc- incluzand antiinflamatoare, stimulare electronica, ultrasunete - se adreseaza doar simptomelor durerii. Trebuie sa intelegeti ca durerea este pur si simplu un semnal ca ceva nu merge bine. Chiar daca scapati de durere, problema continua sa existe. Asadar, trebuie identificata cauza.

5. Nu intelegeti ca durerea de spate e un proces

De cele mai multe ori, unei dureri de spate, durerilor de gat si celor sciatice le iau saptamani, luni si chiar ani ca sa se dezvolte. De obicei nu sunteti constient de problema pana nu incepe sa va doara. Dar durerea de spate este rareori rezultatul unui singur incident trecator. De exemplu, multi dintre noi stam pe scaun ore intregi pe zi, mai ales daca avem un loc de munca la birou sau ca sofer. Corpul nu a fost creat pentru a sta atat de mult timp. De aceea sunt mai multe dureri de spate acum decat acum zeci de ani. Statul pe scaun pune presiune asupra sirei spinarii. Ca sa inrautatim lucrurile, multi dintre noi nu adoptam o pozitie corecta atunci cand stam jos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

6. Credeti ca nu au mai ramas optiuni de tratare

Dupa ce suferiti de dureri de spate un timp si incercati diverse tratamente care nu dau rezultate, va spuneti ca operatia este singura optiune ramasa sau, mai rau, invatati sa traiti cu durerea. Dupa o anumita perioada obositi sa mai incercati sa faceti ceva in acest sens.

Ce trebuie sa intelegeti este ca nu durerea este problema dumneavoastra, ci cauza acesteia. Dupa ce cauza este identificata, este mai usor sa o tratati si sa aveti si succes in acest sens. Doua persoane pot experimenta acelasi nivel de durere si aceeasi localizare, dar din motive total diferite.

7. Esuati in a prelua controlul

Multe persoane care sufera de dureri de spate apeleaza la altii pentru a-i vindeca. Problema cu aceasta este ca nimanui nu ii pasa mai mult decat tie de corpul tau si de sanatatea ta. Un doctor priveste durerea de spate ca o durere musculara. Prescrie medicamentele potrivite, asa crede el, si problema dispare.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Un chirurg vede o problema la nivelul unei vertebre - o vertebra pune presiune asupra unui nerv. El crede ca daca taie problema, aceasta va dispare.

Acupuncturistul simte ca durerea de spate este corelata cu o proasta circulatie a sangelui. Utilizand acupunctura, incurajeaza o mai buna circulatie si crede ca va stimula corpul sa se auto-vindece. Aceste tratamente sunt partial corecte. Provocarea este ca durerea de spate are o cauza diferita de la persoana la persoana - si adesea implica o combinatie de factori. Nimeni nu este mai bun decat tine sa stie ce iti cauzeaza durerea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri