21 August 2019 publicat în Psihologie 1305 share-uri

Într-o lume care încurajează mai degrabă tot ceea ce este sonor, vizibil și tupeist, persoanele hipersensibile au tendința de rămâne invizibile și neapreciate pentru imensa valoare pe care o reprezintă pe Pământ.

4. Iartă-te.

Persoanele hiper-sensibile au tendința de a se judeca foarte aspru. Pretenția de perfecțiune este absurdă, întrucât ne aflăm mereu în continuă evoluție și transformare. Nu mai putem fi cei care am fost ieri. Atunci când realizăm că am greșit în privința unei decizii sau acțiuni, ar trebui să fim mai blânzi cu sinele nostru din trecut ți să îi acordăm clemență.

Pe măsură ce înaintăm în viață devenim mai înțelepți. Atitudinea iertătoare față de noi înșine și față de ceilalți - față de trecut - este o parte a acestui proces de maturizare.

Foto: AstroStar/ Shutterstock

5. Manifestă-ți talentele

Ca persoane hiper-sensibile, avem o legătură profundă cu lumea artelor, lumea spirituală și cu cea a ideilor. Aceste tărâmuri sunt zonele de manifestare ale celor mai frumoase talente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Persoanele foarte sensibile reușesc să arate lumii aspecte nevăzute sau trecute cu vederea, sau uitate, tocmai datorită simțurilor augmentate pe care le manifestă. Mai mult decât atât, unele persoane sensibile sunt sinestezice, adică percep lumea în moduri surprinzătoare și extrem de complexe. De exemplu, pentru astfel de persoane, sunetele au culori sau obiectele au melodii.

Dacă și tu ai astfel de abilități psiho-emoționale, celebrează-le. Unele persoane hiper sensibile au talente telepatice su intuitive. Descoperă-ți talentul unic în lume și... dăruiește-l!

Foto homepage: Skreidzeleu/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri