13 Octombrie 2016 publicat în Psihologie 240 share-uri

Daca doriti sa va mentineti relatia sanatoasa, cititi aceste sfaturi minunate ale Kristei Jordan, doctor in psihologie clinica.

11. Nu folositi niciodata relatia drept arma. De exemplu nu amenintati ca plecati sau sa faceti relatia conditionala doar pentru a obtine ce va doriti.

12. Dusmanul este in afara relatiei, dusmanul nu este niciodata celalalt. Puteti sa va certati in privinta banilor, a sexului, a copiilor, a dezordinii sau al oricarui alt lucru, insa nu confundati asta cu a crede ca partenerul este problema. Aminteste-ti ca sunteti in aceeasi echipa. Nu va intoarceti unul impotriva celuilalt.

Foto: Poprotskiy Alexey / Shutterstock

13. Protejati-va unul pe celalalt in public si in privat. Niciodata, niciodata, niciodata, nu ii face rau partenerului. Chiar si atunci cand esti manios (manioasa) pe ea/el. Chiar daca crezi ca o merita. Gaseste alte modalitati de a rezolva problema. A va intoarce unul impotriva celuilalt nu este o optiune.

14. Mentineti-va interactiune si declaratiile catre partener mai mult pozitive decat negative. Aminteste-ti ca la fiecare vorba negativa este nevoie de alte 5 pozitive pentru a fi contracarata si pentru a impiedica ca relatia sa nu devina toxica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

15. Nu ignora niciodata o cerere importanta de atentie de la partenerul tau. Daca este important pentru el, trebuie sa fie important si pentru tine, chiar daca poate nu intelegi sau nu esti de acord cu ea. Esecul in a-ti sprijini partenerul sau de a-i raspunde cand este in perioade stresante ii poate cauza o rana permanenta care poate fi greu de reparat. Invata sa stii cand conteaza si asigura-te ca esti acolo pentru el/ ea in acele momente.

16. Intelege ca partenerul tau este singura persoana din intreg universul care ar face pentru tine ceea ce nu ar face altcineva si de aceea merita ca si tu sa faci la fel pentru ea.

17. Sa nu va fie frica unul de celalalt – sa nu iti fie frica ca partenerul tau te va abandona, ca te va trada, ca te va rani, ca te va respinge, ca nu va tine seama de tine sau ca te va umili. Sa stii ca relatia sau casnicia ta este singurul loc in care poti fi in totalitate tu, fara nevoia de a-ti tine garda sus sau de a te preface.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Sursa: www.austinmarriageandcouplescounseling.com

Foto homepage: Monkey Business Images / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri