14 Noiembrie 2014 publicat în Psihologie 3 share-uri

Charisma se invata. Putem dezvolta propria paleta de abilitati de impact si relationare, asa incat pe calea charismei sa ne imbunatatim toate aspectele vietii noastre.
Ii admiram si invidiem pe oamenii care au charisma. Acestia emana incredere si sarm si creeaza fara efort legaturi cu cei din jurul lor. Pe de alta parte, ei castiga cu usurinta simpatie si aprobare. Din pacate, suntem convinsi ca nu putem sa fim charismatici, daca nu ne-am nascut cu acest dar. Autorul demonstreaza, contrazicand asteptarile noastre, ca si charisma se invata. Putem dezvolta propria paleta de abilitati de impact si relationare, asa incat pe calea charismei sa ne imbunatatim toate aspectele vietii noastre.

Andrew Leigh este director fondator al serviciului de dezvoltare si consultanta Maynard Leigh Associates, a carui misiune este deblocarea potentialului uman. A fost mai multi ani colaborator al publicatiei The Observer. In momentul de fata este membru al Institutului pentru Personal si Dezvoltarea Resurselor Umane din Londra.

Autor: Andrew Leigh

Carte aparuta la editura Trei si disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: Femeie charismatica, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri