11 Aprilie 2012 publicat în Psihologie 124 share-uri

Atunci cand facem fapte bune, nu numai ca ii ajutam pe cei din jur, dar si noi ne simtim bine. Iata 13 schimbari simple cu o vibratie emotionala tamaduitoare.

13 schimbari usoare cu vibratie emotionala tamaduitoare

Atunci cand facem fapte bune, nu numai ca ii ajutam pe cei din jur, dar si noi ne simtim bine. Cand ne punem seara pe perna la culcare si ne gandim la ce am facut in ziua respectiva, multi dintre noi s-ar putea sa nu isi aminteasca nimic semnificativ. Cum ar fi daca acest lucru s-ar schimba cu ... o fapta buna? Faptele bune nu te costa nimic, sunt gratuite, dar iti aduc beneficii de ordin emotional. Este posibil ca acea persoana careia tocmai i-am facut un bine sa nu ne poata rasplati, insa adevarata noastra rasplata vine din emotia momentului, fericirea si bucuria pe care zambetul celuilalt ni le ofera. A face bine inseamna lucruri marunte, dar semnificative.

Mi s-a intamplat o data sa fiu in aeroport, dupa foarte multe ore de zbor, si sa intreb, amabil, de pe care banda sa imi ridic bagajul. In loc sa imi spuna un simplu „de pe aceea” si sa imi arate dreapta sau stanga, pentru ca erau in fata noastra, s-a purtat urat si a inceput sa imi spuna ironic sa fiu mai atenta la monitoare ca mai devreme, pe hol, era unul pe care scria pe ce banda vor fi descarcate bagajele zborului x. Pe langa faptul ca explicatia pe care o ceream era mult mai usor de dat decat „cearta” sa, mi-a provocat si o stare de disconfort. Fusese o simpla intrebare. Nimanui nu ii plac casieritele (de exemplu, nu generalizam)din acelasi motiv: sunt rautacioase. Nu va place modul in care va trateaza, deci va puteti imagina cum se simte un om pe care si voi l-ati trata asemanator. Cheia? Nu va costa nimic sa va purtati mai frumos, sa aveti un ton mai cald si sa fiti mai binevoitori. Veti vedea ca, la randul lor, acei oameni va vor purta frumos cu voi pentru ca e simplu si pentru ca tine de bun simt.

Asadar... care sunt micile schimbari pe care le putem face dar care ne garanteaza o stare de bine?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

Zambeste!

Se spune ca cel mai ieftin dar frumos accesoriu pe care cineva poate sa il poarta ca sa isi infrumuseteze garderoba este zambetul. Zambetul cucereste, el transmite emotii pozitive, stari de bine si bucurie. Orice zi frumoasa incepe cu un zambet.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri