12:02, 22 Februarie 2012 publicat în Psihologie 55 share-uri

Ce il face pe un barbat sa se indragosteasca de tine? Acest proces nu trebuie cu siguranta sa fie lasat la voia intamplarii...Haideti sa invatam impreuna despre diferitele tipuri de barbat si modul in care dinamica iubirii il influenteaza pe fiecare in parte.

Urmatoarele pagini ale acestui articol vor discuta 5 tipuri clasice de barbat, modelate in functie de caracterul psihologic si nevoile ori idealurile pe care acesta doreste sa si le indeplineasca.

Iata care sunt 5 cele mai frecvente tipuri de barbat: cavalerul in armura stralucitoare, barbatul imatur, barbatul plictisit, barbatul fara identitate, barbatul ambitios.

Citeste si:
Tendințele pentru 2021. Stiți ce nu trebuie să vă lipsească din...
Tendințele pentru 2021. Stiți...

Cavalerul in armura stralucitoare

Citeste si:
Mai 2021 - o astro-lună fabuloasă pentru multe zodii! Horoscopul...
Mai 2021 - o astro-lună...

Cavalerul in armura stralucitoare este unul dintre diferitele tipuri de barbat. Atunci cand era mic, el era aproape obsedat de povestile cu printese, cavaleri, temnite si dragoni. Printesa avea intotdeauna o problema pe care cavalerul in armura stralucitoare trebuia sa o rezolve. O printesa fericita l-ar fi dezamagit pentru ca ar fi scurtat povestea. Atunci cand baietelul pasionat de basme a crescut, a devenit acest tip de barbat care nu poate fi atras de o femeie increzatoare in propriile forte. De fapt, acest tip de femeie il intimideaza si il face sa “dea inapoi”. Astfel, lui ii place sa seduca femeile ce au un aer trist, femeile pe care poate sa le salveze de ceva sau cineva.

Desi poate parea nobil, cavalerul in armura stralucitoare are motive complicate. Sub “armura” sa el simte nesiguranta si se teme ca masculinitatea ii va fi pusa la incercare intr-un mod sau altul. Mai mult, atunci cand rezolva problemele pe care le poate avea o femeie se simte superior si capata o putere ce poate fi de-a dreptul intoxicanta pentru persoanele mai slabe de caracter. Este de asemenea posibil ca, incercand sa repare problemele celorlalti sa uite de propriile sale probleme sau slabiciuni.

Incearca totdeauna sa “repare” ceva la tine, este un bun ascultator, pune multe întrebari, iar plansul are un mare impact asupra sa. Femeile de succes il indeparteaza.

Barbatul imatur

Daca “sapam” in trecutul sau, vom afla ca acest tip de barbat, cel imatur, a fost candva copilul rasfatat, in special de mama. Totul i-a fost dat “pe tava” si chiar si la maturitate el se asteapta ca intreaga lume sa il rasfete.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri