10 Ianuarie 2012 publicat în Psihologie 25 share-uri

Femeia are un suflet sensibil, insa ea s-a aratat foarte puternica de multe ori. Iata cele 6 schimbari simple care te vor transforma intr-o invingatoare.

Nu te lasa prada rugamintilor de genul „Am nevoie de tine urgent!”. Inainte sa iei o decizie de acest gen, gandeste-te cum iti va afecta aceasta decizie viata: merita sa iti anulezi intalnirea ca sa iti ajuti colega? Daca o vei ajuta, vei ramane in urma cu proiectele tale?

Nu iti spunem ca nu trebuie sa ii ajuti, ci iti spunem sa te ajuti pe tine mai intai si apoi si pe ei, intr-o anumita masura. Nu trebuie sa faci treaba nimanui.

Fii independenta

Este foarte important ca atunci cand iti alegi sa faci ceva, sa faci alegerea pentru ca tu iti doresti, nu pentru ca isi doresc ceilalti. Asta nu inseamna sa mergi impotriva curentului, ci doar sa alegi sa faci uneori si alte lucruri decat iti propun cei din jurul tau, atunci cand ceea ce isi doresc ei nu este ceea ce iti doresti si tu. Nu trebuie sa depinzi de nimeni pentru a te simti bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

Ritual propriu de ingrijire – Mananca sanatos si fa putin sport

Trebuie sa ai mereu in vedere faptul ca o femeie puternica are grija de ea, de sufletul si de corpul ei. Este important sa avem grija ce mancam pentru ca starea de bine din interior se reflecta mereu in exterior. Nu degeaba se spune ca frumusetea vine din interior. Da, se refera la personalitatea noastra blanda si fermecatoare, dar trebuie sa ne gandim si ca un corp sanatos este lacasul unei minti sanatoase. Carentele de vitamine pot cauza depresie, anemie etc. Primul lucru pe care oamenii il percep la noi este exteriorul, iar daca tu ai grija de el si il respecti, atunci si ceilalti te vor respecta. Plus ca, daca tu ai grija de tine, vei fi si mai frumoasa, iar acest lucru te va face sa ai mai multa incredere in tine si sa te simti mai confortabil cu tine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri