2 Noiembrie 2011 publicat în Noutati 1 share-uri

Nescafe Dolce GustoNew Creativa iti aduce bautura potrivita pentru fiecare moment. De acum, inainte zilele tale vor fi pline de culoare, pentru ca poti savura intreaga zi gama de bauturi Nescafe Dolce Gusto preparate mai simplu ca niciodata.

Explorare, creativitate si diversitate, pe scurt, “Coffee is not just black” - asta vei spune dupa ce vei testa noul sistem automat Nescafe Dolce GustoNew Creativa, care iti ofera o experienta incitanta pentru momentele in care iti prepari si savurezi cafeaua. Cel mai nou model al gamei Nescafe Dolce Gustoiti indeplineste orice dorinta, stie ce cafea iti place si o va prepara pentru tine in fiecare zi.

Cu o tehnologie remarcabila si un design original, Nescafe Dolce GustoNew Creativa te va surprinde cu ecranul LCD care iti permite sa selectezi si prepari bauturile preferate. In plus, presiunea profesionala de 15 bari iti va asigura o cafea perfecta.

Ce inseamna inovatia Nescafe Dolce GustoNew Creativa? Iti poti personaliza retetele de bauturi, alcatui propriul meniu si programa sistemul sa iti prepare bautura dorita a doua zi. Este singurul sistem care stie ce aroma te va delecta in ziua urmatoare.


Ecranul LCD iti prezinta toate cele 15 specialitati de bauturi calde sau reci de la Espresso Barista, Cortado, Latte Macchiato Vanilla, pana la Nestea Ice Tea sau Nesquik. Ai gasit combinatia perfecta? Nescafe Dolce GustoNew Creativa o va tine minte pentru tine si, la selectia specialitatii configurate in meniu, ti-o va prepara. Pentru a face lucrurile si mai simple, iti ofera optiunea de a selecta ora la care bautura sa fie gata, astfel incat te vei bucura de aroma preferata care te va intampina la ora dorita.

“Inovam gama Nescafe Dolce Gusto cu noul model ce foloseste tehnologia de ultima generatie oferindu-le consumatorilor o metoda simpla si inovatoare de preparare a bauturilor. De asemenea, sistemele Nescafe Dolce Gusto sunt singurele aparate de uz casnic care utilizeaza presiunea profesionala de 15 bari, un atribut esential pentru a prepara o cafea cu aroma bogata si crema fina. Cu Nescafe Dolce Gusto New Creativa „Coffee is not just blackpentru ca presiunea unica, varietatea de bauturi si sistemul automat le ofera iubitorilor de cafea o experienta diferita.” afirma Ana Maria Doxan, Business Unit Manager Nestlé Beverages.

Ideal pentru petreceri, intalnirile cu prietenii sau cadoul perfect pentru perioada sarbatorilor care urmeaza, Nescafe Dolce GustoNew Creativa iti aduce bautura potrivita pentru fiecare moment. De acum, inainte zilele tale vor fi pline de culoare, pentru ca poti savura intreaga zi gama de bauturi Nescafe Dolce Gusto preparate mai simplu ca niciodata. Aparatele si cele mai rafinate bauturi pot fi achizitionate de pe site-ul www.dolce-gusto.ro si vor veni in cel mai scurt timp in casa ta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri