Culorile vii, materialele usoare, texturile vaporoase si cele mai noi tendinte de pe catwalk asteapta venirea primaverii pentru a improspata moda strazii. A venit acel moment in care renunti la cizmele si ghetele imblanite pentru ca picioarele tale sa revina in lumina reflectoarelor.

Pentru ca picioarele tale sa arate si sa se simta senzational in noul sezon primavara-vara, Diamond lanseaza noua gama EcoFeel cu micro-particule de aloe vera. Aceasta noua tehnologie confera o senzatie de catifelare ce dureaza pana la 20 de spalari si face textura dresului mult mai rezistenta. In acelasi timp, extractul de aloe vera mentine hidratarea si catifelarea pileii, pentru ca tu sa te simti extraordinar in orice moment al zilei.

Acest tratament revolutionar cu aloe vera a fost aplicat pe mai multe game Diamond pentru o senzatie de prospetime continua, indiferent de outfit-ul cu care alegi sa intampini primavara. Fie ca optezi pentru dresuri mai subtiri (10, 15, 20 DEN) sau pentru unele mai groase (40 DEN), picioarele tale vor beneficia de aceeasi ingrijire.

Prospetime, rezistenta si catifelare – acestea sunt beneficiile pe care ti le ofera noua colectie Diamond EcoFeel cu aloe vera.

Pret recomandat (TVA inclus):

Dres Diamond Sandals EcoFeel aloe vera 10 DEN – 13.00 RON
Dres Diamond Classic EcoFeel aloe vera 15 DEN – 13.00 RON
Dres Diamond Fashion EcoFeel aloe vera 20 DEN – 11.00 RON
Dres Diamond Opaque Prestige EcoFeel aloe vera 40 DEN – 9.00 RON

Sosete Diamond EcoFeel aloe vera 15 DEN (1 pereche) – 5.00 RON
Sosete Diamond EcoFeel aloe vera 15 DEN (2 perechi) – 7.00 RON
Sosete Diamond EcoFeel aloe vera 40 DEN – 9.00 RON


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri